Zobrazit přihlášovací formulář

5 nápadů, jak kombinovat zimní oblečení

  • Publikováno:
5 nápadů, jak kombinovat zimní oblečení

Zima přináší nejen teploty pod bodem mrazu, ale i výzvu jak se efektivně obléci a zároveň vypadat stylově. Správná kombinace zimního oblečení může být klíčem k tomu, abyste zůstali v teple a suchu a zároveň neztratili nic ze svého osobitého stylu.

Zima je tady, zima je všude. A rozhodně to neznamená vzdát se skvělých outfitů a volit jen praktičnost. Naopak. Elegantní oblečení lze nosit každou sezónu! Máme pro vás 5 nápadů na tu zimní.

Luxusní péřová bunda pro každý den

Černá značková kožená bunda je základ pro zimní šatník, který by vám rozhodně neměl chybět. Zejména pro její univerzálnost. Kombinovat ji můžete s džínami i zateplenými legínami. Hodí se spíše pro jednodušší outfity, které využijete do přírody nebo na sport. Neberte si na sebe nic, co by vám jinak zavazelo nebo překáželo. Místo kabelky využijete spíše pohodlný batoh, místo šály nákrčník. 

Sportovní styl plný elegance

U sportovního střihu ještě zůstaneme. Pro něj jsou důležité kvalitní a hlavně funkční materiály. Pánská nebo dámská bunda ve výrazné barvě může být ideálním a přitom hravým základem. Kombinujte ji se sportovními kalhotami, pohodlnými zimními trekovými botami a funkční merino čepicí nebo čelenkou. 

Elegantní chic kabát s doplňky

Nejen pro speciální příležitosti, ale klidně do práce nebo na procházku se nebojte vytáhnout elegantní šik kabát, kterým neuděláte ostudu ani na plese či v divadle. Kombinovat jej můžete s elegantními šaty i kostýmkem. Vypadá skvěle ale také s obyčejnými džínami. Podtrhnout eleganci outfitu pomohou vhodné doplňky, jako je kožená kabelka, kozačky nad kolena a šála v kontrastní barvě.

TIP: Kde pořídit elegantní kabelky? Tady: https://www.10k.cz/damske-crossbody-kabelky/ 

Oversized svetr

Pohodlný a moderní look vytvoříte s pomocí oversized svetru v kombinaci s úzkými legínami či džínami střihu slim fit. Pro větší kontrast volte světlý svetr a tmavé kalhoty (nebo naopak). Outfit můžete doplnit kozačkami nebo chelsea koženými botami. Pohodlně svetr skryjete v oversized kabátu, ve kterém vám už nikdy nebude zima. 

TIP: Pokud jste zimomřiví, vrstvěte. To je základní pravidlo pro zimní šatník. Pod oversized svetr volte další vrstvy oblečení – spodní vrstvu a tričko. Do opravdu velkých mrazů vybírejte kvalitní hřejivé materiály, my nedáme dopustit na merino vlnu. 

Značková vesta pro menší mrazy

Pro dny, kdy bude sníh pomalu tát, ale ještě to nebude na jarní bundu, volte kompromis – přechodovou zimní vestu. Aby vám nebyla zima, opět myslete na vrstvy a zároveň kvalitní a funkční materiály mikin a svetrů, které si k věstě vezmete. 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie