Zobrazit přihlášovací formulář

Čím se muži v očích žen diskvalifikují nejvíc?

  • Publikováno:
Čím se muži v očích žen diskvalifikují nejvíc?

Ani muži, ani ženy, nevypadají, nevoní a necítí se nejlépe 24 hodin 7 dní v týdnu. Všichni to chápeme, sem tam je možné přeskočit umytí hlavy, když prostě není čas nebo energie, ne každý chodíme na mani- pedikúru co dva týdny a tak dále. Dnes se zaměříme na věci, kterých si žena na muži prostě všimne vždycky, a je-li jen trošku méně tolerantní, je možné, že kvůli nim muž do „dalšího kola“ nepostoupí.

Vizuální vjem je důležitý, nebuďme pokrytečtí. Samozřejmě, vždycky převáží dobré nebo špatné povahové rysy a osobnost, ale vzhled má často na svědomí to, jestli vlastnosti objevíme nebo dáme potenciálnímu partnerovi vale dřív, než je stačí projevit. I když ale pomineme vzhled jako primární selekci při výběru partnera, můžeme s ním operovat jinak – představíme svého partnera svým přítelkyním, a ony si zaručeně všimnou, pokud:

…má muž ošklivé nehty. Za tvar nemůžeme, úprava je ale plně v naší režii. Jakmile má muž dlouhé, neupravené, okousané a/nebo špinavé nehty, pro mnoho žen to může být prostě konečná.

…a co teprve ty na nohou. Není ani jeden důvod mít na nohou drápy hodné lesní šelmy. Zvlášť v létě je třeba, aby pánové (ale zdaleka ne jen oni) dbali na úpravu svých chodidel a to i v případě, že je zakrývají apartní ponožky.

…má špatný dech. Když se špatný dech spojí s narušováním osobní zóny a nežádoucím špitáním do obličejové oblasti, spousta žen řekne sbohem, i kdyby s ní právě mluvil elegán šlechtického rodu. Někdy je ovšem vina pouze taková, že si dotyčný nevezme žvýkačku. Za špatný dech totiž může spousta věcí.

…má srostlé obočí. Je to hloupost? Ano, všechny maličkosti jsou vlastně hloupost. Ale někdy je mezi špatným a dobrým míněním jen tenká hranice. Tenká jako vlas. Úprava pánského obočí doopravdy nezabere moc času, a to srostlé si ji přímo žádá.

…trčí mu chloupky z nosu. Nebo z uší. Úprava veškerého porostu není věcí současných. Možná lehce zženštilých trendů pánského vzhledu, je to součást běžné etikety. Která tak obecně ze společnosti mizí. Prostě zastřihnout si chloupky v nose a v/na uších je obyčejná slušnost, žádný nadstandard!

…voní moc. Nebo naopak. Vybalancovat množství voňavých produktů je docela oříšek i pro dámy. Jelikož se ale bavíme o mužích, špatně můžou být dva extrémy. Buď cítíte jeho parfém 10 minut předtím, než vůbec přijde, nebo naopak – se stejnou intenzitou poznáte, že na deodoranty nebo parfémy dotyčný asi moc nebude. Obojí je špatně. I když každá z nás se může klonit k akceptovatelnější jiné variantě.

…vlasy jsou prostě špatně. Zase máme několik variant. Krátké nebo dlouhé vlasy, to je otázka preferencí. Co je ale nutné vždy – umyté a s adekvátním množstvím (což může být také nula) vlasových produktů. Znáte ten pocit, když chcete protějšek pohladit, ale míst do bujné kštice zajedete prsty do ostrých, slepených jehliček? Ne, ne, ne.

…má špatné hygienické návyky. Tentokrát nemluvím o pachu, ale o čistotě obecně. Jak se to pozná? Třeba tak, že si jde před jídlem automaticky umýt ruce. Nebo si „sem tam“ nevyčistí zuby. Někdo na to dá, někdo ne, ale spoustu žen odradí představa, že mají co do činění s větším či menším prasátkem. Protože to nutně vede k úvahám…

Nejlepší je ovšem prostý fakt, že mnohý muž našeho srdce je málokdy vyvoněný, upravený a dokonalý krasavec. Láska dokáže přebít naprosto cokoliv, takže může přijít v pohorkách, donést karafiát (nebo nic) a přesto, když „to“ tam prostě je, nevadí ani srostlé obočí. Koneckonců, s těmito věcmi se dá něco dělat. Ne tak už s tím, když je to prostě hňup.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie