Zobrazit přihlášovací formulář

10 důkazů, že máte za manžela nejlepšího přítele

  • Publikováno:
10 důkazů, že máte za manžela nejlepšího přítele

Kdo by nechtěl najít ve svém partnerovi také nejlepšího přítele? Myslíte si, že máte jednoho takového doma? Přečtěte si náš seznam důkazů a schválně, v kolika z nich se najdete!

1. Raději se s ním válíte doma na gauči, než abyste vyrazila na dámskou jízdu

Nicnedělání s nejmilejším může být někdy daleko lepší relaxace než posezení s přáteli. Ale nezapomínejte, že kontakt s jinými lidmi je také velmi důležitý.

2. Říká vám doslova všechno

Věty typu „to je mezi námi chlapy“ budete slýchat jen od ostatních mužů. Ten váš totiž před vámi nemá vůbec žádné tajnosti!

3. Pěstujete stejné koníčky

Když v televizi běží Hra o trůny, oba dodržujete pravidlo, že nastala svatá hodinka hrobového ticha. Promluvit smíte až na konci!

4. Můžete si navzájem objednávat jídlo

Objednáváte k večeři pizzu a partner není po ruce? Nevadí! Vy přece víte, že miluje tu s tomatovým základem, mozzarellou, šunkou od kosti, kukuřicí, jarní cibulkou a olivami!

5. Nepotřebujete spolu být 24 hodin, ale jste ráda, když je poblíž

Pokud jste někde venku s přáteli a váš partner není s vámi, často vám hlavou problesknou myšlenky typu „Tak tohle by mu taky přišlo vtipné!“ anebo jen zkrátka přemýšlíte nad tím, jestli na vás také myslí a těší se na vás a plánujete, čím ho překvapíte, až se vrátíte domů.

6. Máte spoustu „tajných“ vtípků

Někdy je s vámi dvěma dost těžké udržet společenskou konverzaci, protože se oba smějete věcem, kterým nikdo jiný nerozumí.

7. Stačí vám jeden pohled a víte, na co ten druhý myslí

Nemusíte být mistři v řeči těla, abyste podle jediného vzájemného pohledu skrz celou místnost poznali, že je čas opustit tuhle párty.

8. Chodíte k sobě navzájem pro radu

Zná každou vaši osobní krizi i její příčinu a naopak. A nejen to! Dokážete si navzájem naslouchat a podporovat se, protože spolu zkrátka tvoříte tým.

9. Prošli jste si spolu dobrým i zlým

Samozřejmě, že v každém vztahu je spousta nádherných okamžiků. Ale vy jste spolu dokázali překonat i těžké chvíle! A pokud přijde nějaká další, víte, že na ni nebudete sama.

10. Dokončujete za sebe...

... věty? Sendviče? To, jak se dokážete navzájem doplňovat, o vás dvou jako o dvojici hodně vypovídá.

 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

markyta 1 29. 6. 2015, 13:50
:-)

Kategorie