Zobrazit přihlášovací formulář

Dopřejte si konečně vysněná prsa. Zvětšení vlastním tukem funguje!

  • Publikováno:

71 % z nás přiznává, že bychom si přály jiná, krásnější prsa. A upřímně přičtěme další procenta těch z nás, které to nahlas nikdy nevysloví, ale tajně o krásnějších prsou sní. Současná estetická medicína nabízí nepřeberné množství možností, jak prsa zvětšit a zlepšit jejich tvar. Řešení existuje pro každého, i pro ty z vás, které se bojí operace a jizev!

  1. Důvěřuj, ale prověřuj

Správná volba operačního postupu i výběr typu prsního implantátu, jeho tvaru a velikosti, jsou u každé ženy zcela individuální a specifické. Důležité je vždy všechny postupy probrat s plastickým chirurgem, dát na jeho doporučení, ale zároveň si ověřovat, jaké má zkušenosti a výsledky.

Důležité také je, zvolit správnou velikost nových prsou. V pražské klinice Asklepion vám například naskenují tělo speciálním skenerem Vectra a vy si pak společně s chirurgem zvětšujete a upravujete tvar svých prsou na monitoru počítače. Více rad, jak si správně vybrat plastického chirurga najdete v knize Romana Šmuclera Nevěřte ani mně.



  1. Hlavně žádný silikon!?

Pokud z jakéhokoli důvodu odmítáte zvětšení prsou silikonovými implantáty, existují dvě velmi elegantní a přirozená řešení. Prvním z nich je využití vlastní tkáně prsu. U žen, které absolvovaly zvětšení tímto způsobem, prakticky nepoznáte, jestli mají nebo nemají prsní implantát.

Výsledek je naprosto přirozený a příznivkyně přírodních cest jistě ocení, že použitý materiál je zcela tělu vlastní. Skvělých výsledků při zvětšení prsou dosahují chirurgové unikátní kombinací technik lipotransferu a augmentace (zvětšení) vlastní tkání. Tato velmi úspěšná metoda byla vyvinuta právě specialisty kliniky Asklepion.

TIP: podívejte se, jak to celé funguje


 

 
      3. Kde mi může tuk slušet?

Zvětšení prsou pomoci vlastních tukových buněk obohacených o růstové faktory nazývají lékaři lipotransfer. Tuk, který se po liposukci bez užitku vyhazoval do koše, je přitom tím nejlepším implantátem – tělu vlastní tkání.

Organismus tak přijímá pouze vlastní buňky. Klinika Asklepion používá k „přesouvání tuku“ špičkové systémy, které umí počet uchycených buněk navýšit až o více než polovinu. Pomocí lipotransferu lze prsa zvětšit o jednu až dvě velikosti a po zákroku nezůstávají jizvy. Tuk se do poprsí vpravuje injekčními vpichy a prsa si zachovávají přirozený vzhled.

Přenesení tukových buněk z míst, kde klientům vadí (třeba břicho), tam, kde chybí (prsa, tváře), je stále oblíbenějším postupem. Modelace těla vlastním tukem se tak opravdu stává bezpečnou a prověřenou alternativou, nikoli jen novinkou. Pokud máte pocit, že vám někde tuk přebývá a jinde zase chybí, domluvte si termín konzultace.

 

Znáte Asklepion?

Síť center Asklepion je již od roku 1996 lídrem estetické medicíny v ČR. Poskytuje služby v oborech stomatologie, dermatologie, plastická a cévní chirurgie, ORL, fyzioterapie, kosmetika ad.

Pokud hledáte špičkového dermatologa, najdete ho právě v Asklepionu. Mezi nejčastější ošetření patří vyhlazení vrásek, omlazení pleti laserem, epilace nebo třeba trvalé odstranění pocení.

Plastická chirurgie kliniky Asklepion to je tým světově vyhledávaných chirurgů a akreditovaná pooperační péče. Oddělení cévní chirurgie se zaměřuje na léčbu křečových žil nejšetrnějšími metodami.

Lepšího partnera pro zdraví a krásu si v Česku vybrat nemůžete.



Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Olympia23 17. 1. 2021, 10:14
.

Kategorie