Zobrazit přihlášovací formulář

La Martina English Polo Jockey Jacket

Administrace

La Martina English Polo Jockey Jacket

3 890 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
LaMartina Tato argentinská značka je oficiální dodavatelem vybavení pro argentinskou federaci pola, stejně tak jako pro Federation of International Polo na všech mezinárodních turnajích. Také v Evropě má La Martina zastoupení a to v podobě oficiálního…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 1. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

La Martina English Polo Jockey Jacket

3 890 Kč
  • Popis zboží
LaMartina
Tato argentinská značka je oficiální dodavatelem vybavení pro argentinskou federaci pola, stejně tak jako pro Federation of International Polo na všech mezinárodních turnajích. Také v Evropě má La Martina zastoupení a to v podobě oficiálního dodavatele vybavení pro anglický národní tým. Tato značka v sobě kombinuje krásu a praktičnost a používá pouze prvotřídní materiály.
Proč je naše zboží levnější než jinde?Naše zboží je 100% původu, jedná se buď o zboží, které je vykoupeno z butiků nebo se jedná o tzv. B-kvalitu, tj. zboží bez originálního obalu nebo s obalem poškozeným, předváděcí modely (výlohy, výstavky), zboží, které má drobné vady (špatné zakončení stehu, dírky po špendlících,..), zboží vráceno zpět zasilatelským firmám, zboží v obchodech zkoušené, ale nezakoupené – vždy se ale jedná o 100% originál a zboží je plně funkční!!
V roce 2009 zabavila německá policie 20 tun padělků této značky. Stalo se to poté co se objevily stížnosti na produkty prodávané přes eBay, které byly skutečně mizernými padělky.
Náš názor: každá kvalita má svoji cenu, takto exkluzivní značka, jakou La Martina bezpochyby je, ji má dvojnásob. Proto je absolutní nesmysl, aby se aktuální kolekce této značky nabízela za ¼ ceny.. Nevhodný dárek je sice otřepaný dovětek, ale připustit se dá. Je však celá řada aukcí, kde se nabízí např. kompletní velikostní škála od daného kusu. Na 99% se jedná o padělky.
  • 16. 2. 2018, 14:04

  • Zobrazení

    65

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nebulus pánská bunda větrovka
Nebulus pánská bunda větrovka
Nebulus pánská bunda větrovka
Nebulus pánská fleecová mikina
NEBULUS lyžařské kalhoty vel. M
NEBULUS pánská šálka
NEBULUS Pánské lyžařské softshelové kalhoty
Völkl pánské kalhoty SKLADEM
NEBULUS pánská bunda
Nové
XL
NEBULUS

NEBULUS pánská bunda

Nebulus pánská větrová bunda
NEBULUS pánské mikina
Nové
XL
NEBULUS

NEBULUS pánské mikina

Nebulus pánské triko
Nové
XL
NEBULUS

Nebulus pánské triko

Kategorie