Zobrazit přihlášovací formulář

La Martina English Polo Jockey Jacket

Administrace

La Martina English Polo Jockey Jacket

3 890 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
LaMartina Tato argentinská značka je oficiální dodavatelem vybavení pro argentinskou federaci pola, stejně tak jako pro Federation of International Polo na všech mezinárodních turnajích. Také v Evropě má La Martina zastoupení a to v podobě oficiálního…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 1. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

La Martina English Polo Jockey Jacket

3 890 Kč
  • Popis zboží
LaMartina
Tato argentinská značka je oficiální dodavatelem vybavení pro argentinskou federaci pola, stejně tak jako pro Federation of International Polo na všech mezinárodních turnajích. Také v Evropě má La Martina zastoupení a to v podobě oficiálního dodavatele vybavení pro anglický národní tým. Tato značka v sobě kombinuje krásu a praktičnost a používá pouze prvotřídní materiály.
Proč je naše zboží levnější než jinde?Naše zboží je 100% původu, jedná se buď o zboží, které je vykoupeno z butiků nebo se jedná o tzv. B-kvalitu, tj. zboží bez originálního obalu nebo s obalem poškozeným, předváděcí modely (výlohy, výstavky), zboží, které má drobné vady (špatné zakončení stehu, dírky po špendlících,..), zboží vráceno zpět zasilatelským firmám, zboží v obchodech zkoušené, ale nezakoupené – vždy se ale jedná o 100% originál a zboží je plně funkční!!
V roce 2009 zabavila německá policie 20 tun padělků této značky. Stalo se to poté co se objevily stížnosti na produkty prodávané přes eBay, které byly skutečně mizernými padělky.
Náš názor: každá kvalita má svoji cenu, takto exkluzivní značka, jakou La Martina bezpochyby je, ji má dvojnásob. Proto je absolutní nesmysl, aby se aktuální kolekce této značky nabízela za ¼ ceny.. Nevhodný dárek je sice otřepaný dovětek, ale připustit se dá. Je však celá řada aukcí, kde se nabízí např. kompletní velikostní škála od daného kusu. Na 99% se jedná o padělky.
  • 16. 2. 2018, 14:04

  • Zobrazení

    62

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

MUTSY EVO adaptér na hlubokou korbu
Nebulus dámská fleecová mikina Gotland S
MEGA VÝPRODEJ VŠEHO!!!!!!!
Dámský lyžařský komplet Völkl
Luxusní bunda pravá kožešina Poivre blanc
Chlapecká stertsch bundička Poivre Blanc

Kategorie