Zobrazit přihlášovací formulář

Holicí strojek/zastřihovač Philips YS534/17

Administrace

Holicí strojek/zastřihovač Philips YS534/17

699 Kč 2 499 Kč
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 69 Kč
jen párkrát použitý, spíše jen odzkoušený, přítel si nakonec vybral jiný model (vousy už nenosí), tento tedy nevyužijeme. Kompletní, bez účtenky, PC byla 2 499 Kč, nyní s velkou slevou. Click&Style holení, úpravy vousů i těla. Jediný nástroj, libovolný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 5. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Holicí strojek/zastřihovač Philips YS534/17

699 Kč
Koupit
jen párkrát použitý, spíše jen odzkoušený, přítel si nakonec vybral jiný model (vousy už nenosí), tento tedy nevyužijeme. Kompletní, bez účtenky, PC byla 2 499 Kč, nyní s velkou slevou.

Click&Style holení, úpravy vousů i těla. Jediný nástroj, libovolný vzhled:
SmartClick
Hlavy ComfortCut
Nástroj 3 v 1
Systém nasazování SmartClick usnadňuje proměnu strojku Click&Style v holicí strojek, zastřihovač vousů nebo holicí strojek na tělo. Stačí nasadit potřebný nástavec na rukojeť a můžete vytvořit svůj styl. Výkonná baterie vydrží až 40 minut po 1 hodině nabíjení. 5minutové nabití vám poskytne několik minut provozu, abyste mohli rychle dokončit úpravy. Rukojeť a nástavec pro celkovou péči o tělo jsou voděodolné. Umožňuje pohodlné zastřižení chloupků na těle i pod tekoucí sprchou.
Vyberte si ze 3 nasazovacích nástavců a upravte svůj vzhled
Stačí na rukojeť nasadit požadovaný nástavec a proměníte ji v klasický holicí strojek, zastřihovač vousů nebo holicí strojek na tělo. Po dokončení můžete nástavec opět sejmout. Holicí strojek zaručí hladké oholení tváře, pomocí zastřihovače vytvoříte dokonalé strniště. Tělový holicí strojek slouží k péči o tělo. Jediný nástroj, libovolný vzhled.
  • 23. 12. 2023, 9:24

  • Zobrazení

    1 862

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Steam&Go Ruční napařovač GC362/80 Philips
Philips Multifunkční tlakový hrnec HD2151/40
Daily Collection Kávovar Philips HD7435/20
Philips Sonicare S Sensitive náhradní hlavice

Kategorie