Zobrazit přihlášovací formulář

2x nádherné rifle pro kluka NEXT

Administrace

2x nádherné rifle pro kluka NEXT

315 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Dvoje džíny NEXT. Prodej jednotlivě. 1. NOVÉ Rifle s barevným páskem zn. NEXT Krásné rifle s původním opaskem. V pase regulace. Rifle jsou z tmavě modré džínoviny, s bílým prošitím a výrazným šisováním. Zapínání v pase na kovový knoflík. K riflím…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x nádherné rifle pro kluka NEXT

315 Kč
  • Popis zboží
Dvoje džíny NEXT. Prodej jednotlivě.

1. NOVÉ Rifle s barevným páskem zn. NEXT
Krásné rifle s původním opaskem. V pase regulace. Rifle jsou z tmavě modré džínoviny, s bílým prošitím a výrazným šisováním. Zapínání v pase na kovový knoflík. K riflím patří originál látkový vícebarevný pásek. Značená velikost 9-12m, nositelné déle. Rifle jsou kupované nové, nenošené, pouze oprané. Vhodné pro chlapečka celoročně.
315 Kč

2. Opičkové džíny s červeným páskem NEXT
Nádherné tmavší opičkové rifle. V pase regulace. Zapínání na v pase na druk. K riflím patří původní červený opasek. Tmavší klasická pevnější riflovina, výraznější šisování. Velmi pěkné opičkové zdobení - opička na opasku, na drucích. Opičky jsou na látkovém lemu v pase z vnitřní strany. Opičky jsou také jako potisk riflovny z vnitřní strany nohavi takže jsou vidět na ohrnu nohavice, ohrn je napevno. Džíny mají efektní červené prošívání. Kapsy na ZD jedna jen falešna, pravá skutečná. Kapsy na PD, ozdobný zip. Značená velikost 9-12m, nositelné déle. Kupované nové, nošené krátce, vzíté jen párkrát, vynikající stav, jako nové. Velmi efektní a frajerské riflíky pro kluka. Klasická riflovina, vhodné na jaro, podzim i zimu.
PC 450 Kč sleva 100 = 350 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    1. Rifle: délka 41 cm, pas šířka 21.5 cm (regulace) 2. Opičkové: délka 42 cm, pas šířka 21 cm (regulace)

  • 14. 4. 2023, 22:51

  • Zobrazení

    496

  • Oblíbené

    0

Kategorie