Zobrazit přihlášovací formulář

Letní boty, sandály, střevíčky Jimmy Choo

Administrace

Letní boty, sandály, střevíčky Jimmy Choo

1 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 130 Kč
Krásné letní střevíčky, jako žabky řešené pantoflíčky od světoznámé londýnské značky, která se vyznačuje módní precizností, kvalitou, nápaditostí a dokonalým provedením. Boty Jimmy Choo ani na vysokém podpatku nejsou nepříjemné, nepadají z nohy, nikde…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 1. 2015
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Letní boty, sandály, střevíčky Jimmy Choo

1 200 Kč
  • Popis zboží
Krásné letní střevíčky, jako žabky řešené pantoflíčky od světoznámé londýnské značky, která se vyznačuje módní precizností, kvalitou, nápaditostí a dokonalým provedením. Boty Jimmy Choo ani na vysokém podpatku nejsou nepříjemné, nepadají z nohy, nikde nedřou, jsou nádherně vypracované a promyšlené do každého detailu, aby majitelce poskytly dokonalý vzhled a komfort pohodlné a zároveň elegantní chůze.

Tyto mají chytře vymyšlená černá očka řetízkově pospojovaná, v prostoru prstů a kolem nártu hladký pásek, perfektně drží na noze, nesklouzávají, nezvrkávají se. K letním šatům vypadají dokonale. Podpatek je tak akorát vysoký, aby se v nich chodilo velmi příjemně. Samozřejmě celokožené, podšité kůží i na podrážce.

Velikost je 36,5 (sedí většinou i nožce velikosti 37) barva černá v kombinaci se smetanovou, mírně do perleťová - laková kůže, stav pěkný, byly nošené svátečně, stále jsou velmi zachovalé bez větších známek užívání - vše viz fota. Podpatky téměř nedotčené.

V Praze 10 a po dohodě také v Jičíně a Ml. Boleslavi možné vyzkoušet.
  • 23. 6. 2020, 9:10

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    0

Kategorie