Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Přírodní preparát GreenSwan Merilin Harmony 90tabl

Administrace

Přírodní preparát GreenSwan Merilin Harmony 90tabl

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Vysoce účinný v období klimakteria. Přírodní a nehormonální. Ploštičník na všechny fyziologické projevy klimakteria (návaly horka, pocení), třezalka pro zlepšení nálady.. Mám 2 balení, jedno originál zabalené i s krabičkou (cena samostatně 149Kč) a druhé…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Přírodní preparát GreenSwan Merilin Harmony 90tabl

129 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Vysoce účinný v období klimakteria. Přírodní a nehormonální. Ploštičník na všechny fyziologické projevy klimakteria (návaly horka, pocení), třezalka pro zlepšení nálady..
Mám 2 balení, jedno originál zabalené i s krabičkou (cena samostatně 149Kč) a druhé bez krabičky, ale kompletní (cena samostatně 129Kč), případně obojí dohromady 249Kč ( + poštovné)..
GS Merilin Harmony byl vyvinut ve spolupráci s gynekologickými odborníky na základě výzkumuu potřeb žen v klimakteriu. Obsahuje vysoce účinné složky, které velmi efektivně přispívají k udržení fyzické i fyzické pohody v období klimakteria. Je určen ženám, kterým záleží zejména na psychické pohodě a vyrovnanosti v tomto období a které si přejí zůstat svěží i v dalších letech. Tento přípravek představuje bezpečnou a účinnou alternativu pro ženy, které z jakéhokoliv důvodu nemohou nebo nechtějí užívat hormony.
Jak GS Merilin Harmony působí?
GS Merilin Harmony představuje nehormonální řešení obtíží v období klimakteria, nyní ještě s vyšší účinností.
1. Klimakterium: Standardizovaný extrakt z rostliny Cimicifuga racemosa je klinicky ověřená látka, u které byla řadou kvalitních klinických studií potvrzena vysoká účinnost na všechny fyziologické jevy provázející klimakterium. Mnohými odborníky je považována za vůbec nejlepší nehormonální alternativu v období klimakteria. Obsažený výtažek z třezalky tečkované jeho účinky velmi vhodně doplňuje.
2. Psychická pohoda: Extrakt z třezalky tečkované výrazně přispívá k psychické pohodě žen v období klimakteria. GS Merilin Harmony obsahuje účinnou a bezpečnou dávku extraktu třezalky tečkované.
3. Pevnost kostí: Složení je obohaceno o 250 mg vápníku a vitamin D3, jejichž dostatečný příjem je v období klimakteria obzvláště důležitý pro pevnost kostí.
  • Značka

    GS

  • Velikost

    XL

  • 27. 11. 2020, 12:14

  • Zobrazení

    309

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

FriXion náhradní náplň 0.7 modrá Pilot 3 ks
Krásná flaušová / fleecová fialová deka 120x172cm
Krásný velký havajský květinový věnec

Kategorie