Zobrazit přihlášovací formulář

Prázdniny s dinosaury - Zuzana Suchá

Administrace

Prázdniny s dinosaury - Zuzana Suchá

80 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 27. 7.
Doprava: od 1 Kč
čtená popis: Roztomilý interaktivní příběh, který vtáhne malého čtenáře přímo do děje. Honzík se sestřičkou Klárkou ho vezmou na prázdniny k babičce a dědečkovi. Společně s nimi zažije spoustu úplně obyčejných, ale i neobyčejných věcí. Pojedou vláčkem…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prázdniny s dinosaury - Zuzana Suchá

80 Kč
  • Popis zboží
čtená

popis:
Roztomilý interaktivní příběh, který vtáhne malého čtenáře přímo do děje. Honzík se sestřičkou Klárkou ho vezmou na prázdniny k babičce a dědečkovi. Společně s nimi zažije spoustu úplně obyčejných, ale i neobyčejných věcí. Pojedou vláčkem, budou si hrát s pejskem Fidem a kočkou Šlojmou, ochutnají babiččin vynikající rybízový koláč a pomůžou jí na zahradě natrhat ovoce.
Jednoho dne se však stane něco, co by nikdo nečekal - v lese potkají dinosaury! A poklidné letní dny se rázem změní v prázdniny plné napětí a dobrodružství.
Knížka je bohatě ilustrovaná a celý příběh je doprovázen jednoduchými úkoly, jejichž prostřednictvím děti poznávají svět kolem sebe - učí se různým znalostem a dovednostem a rozvíjejí si logické myšlení Prostě CHYTRÉ ČTENÍ!
  • 17. 7. 2021, 20:01

  • Zobrazení

    152

  • Oblíbené

    0

Kategorie