Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Akupresurní dřevěná masáž chodidel @@@

Administrace

@@@ Akupresurní dřevěná masáž chodidel @@@

95 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Masážní dřevěný přístroj na nohy Dřevěný masážní přístroj tvoří dřevěná konstrukce a 12 masážních otáčejících válečků s výčnělky, které stimulují akupresurní body na chodidlech. Ty jsou přímo spojeny s vnitřními lidskými…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Akupresurní dřevěná masáž chodidel @@@

95 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!!

Masážní dřevěný přístroj na nohy

Dřevěný masážní přístroj tvoří dřevěná konstrukce a 12 masážních otáčejících válečků s výčnělky, které stimulují akupresurní body na chodidlech. Ty jsou přímo spojeny s vnitřními lidskými orgány a tak jejich stimulací získáte nejen pocit, že vaše nohy jsou lehké jako pírko, ale zároveň aktivujete i činnost vnitřních orgánů. Masírovat můžete obě nohy najednou.

Vlastnosti : válečky masírují chodidla, odstraňují bolesti a únavu nohou, zlepšují cirkulaci krve, masáž chodidel přispívá k regulaci správných funkcí tělesných orgánů, podporuje vylučování toxických látek, válečky můžete použít k prokrvení celého těla, masáž přináší tělu příjemnou relaxaci.

Materiál: dřevo. Barva: hnědá světlá. Rozměr: 27 x 15 x 3,5 cm. Počet rotujících válců: 12 kusů.

!!! Nožní masér používejte pouze v sedě. Nestavte se na něj, protože není zkonstruován tak, aby unesl celou váhu vašeho těla !!!
  • 17. 6. 2020, 22:04

  • Zobrazení

    90

  • Oblíbené

    0

Kategorie