Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Chůvička Philips Avent SCD560/00

Administrace

Chůvička Philips Avent SCD560/00

1 350 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 100 Kč
Kupovaná nová, ve výborném stavu, 4 roky stará, s originální krabicí. Maximální spokojenost. Popis výrobce: Elektronická chůvička SCD560 s úctyhodným dosahem, přináší maximální pocit bezpečí pro vás i vaše dítě. Nejen že vám dopřeje ten nejčistší a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 12. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Chůvička Philips Avent SCD560/00

1 350 Kč
  • Popis zboží
Kupovaná nová, ve výborném stavu, 4 roky stará, s originální krabicí. Maximální spokojenost. Popis výrobce:
Elektronická chůvička SCD560 s úctyhodným dosahem, přináší maximální pocit bezpečí pro vás i vaše dítě. Nejen že vám dopřeje ten nejčistší a nejspolehlivější zvuk, ale potěší také snímačem teploty, příjemným nočním světlem a ukolébavkami pro klidný spánek vašeho dítěte. Absolutní soukromí je samozřejmostí.
Úsporný režim
Automatický režim Smart ECO dokáže sám minimalizovat spotřebu energie a prodlužuje tak výdrž baterie. Čím blíže svému dítěti budete, tím menší množství energie bude k dokonalému spojení potřeba. Nabíjecí rodičovská jednotka vám tedy dopřeje až 18 hodin provozu.
Kontrolky nade vše
Díky této chůvičce budete mít o svém dítěti přehled, i když budete mít rodičovskou jednotku ztlumenou. To vše díky 3 LED kontrolkám, které zobrazí úroveň zvuku v blízkosti dítěte a dají vám vědět, co se v okolí dítěte odehrává a zda vaše děťátko něco netrápí.
Mějte přehled
S elektronickou chůvou SCD560 budete vždy vědět, na čem jste. Rodičovská jednotka vás totiž sama upozorní na to, zda je chůva v dosahu a zda jí nedochází baterie.
Snímá i teplotu pokoje
Už se nemusíte bát, že by vašemu dítěti něco chybělo. Tato chůvička ohlídá i teplotu v dětském pokoji. Pokud dojde ke změně podmínek, snímač teploty vám tuto změnu ihned oznámí na displeji rodičovské jednotky.
Krok sem, krok tam…
Chůvička SCD560 vám dopřeje tolik prostoru, kolik budete potřebovat. Už nebudete muset řešit každý krok, abyste se svým dítětem neztratili spojení. Uvnitř má dosah krásných 50, venku dokonce neuvěřitelných 330 metrů!
Vše pro klidný spánek
Prostřednictvím této chůvičky můžete svému miminku vytvořit ideální atmosféru pro klidný spánek – zapn
  • 1. 7. 2019, 22:01

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie