Zobrazit přihlášovací formulář

Plenky Dada extra care vel. 2 (3-6 kg)

Administrace

Plenky Dada extra care vel. 2 (3-6 kg)

160 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Prodám kvalitní a navíc levné plenky Dada extra care velikost 2 vyrobené firmou Ontex Turnov pro polský trh. Plenky jsou lepší než Pampers, jsou extra savé, mají ukazatel vlhkosti. Syn nám rychle vyrostl a zbyly mi 4 celá balení po 64 kusech. Cena za…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 6. 2018
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Plenky Dada extra care vel. 2 (3-6 kg)

160 Kč
  • Popis zboží
Prodám kvalitní a navíc levné plenky Dada extra care velikost 2 vyrobené firmou Ontex Turnov pro polský trh. Plenky jsou lepší než Pampers, jsou extra savé, mají ukazatel vlhkosti. Syn nám rychle vyrostl a zbyly mi 4 celá balení po 64 kusech. Cena za balení je 160,- Kč tedy 2,50,- Kč za plenku. Osobní odběr v Poděbradech.


Popis:
Plenky jsou určeny pro novorozence o hmotnosti 3-6 kg. Při výrobě byly použité nejcitlivější a dermatologicky testované materiály. Speciální tvar zabraňuje úniku moči a měkké stolice. Dále mají speciální indikátor vlhkosti (zmodrá, když je plenka plná a je potřeba ji vyměnit). Novinkou je technologie Fit&Comfort - nová speciální pásová vložka, která zaručuje lepší padnutí plenky kolem pasu dítěte. Díky jemnému povrchu plenky se miminko bude cítit jako v bavlnce.
  • Značka

    DADA

  • Rozměry

    velikost 2, 3-6kg

  • 5. 6. 2019, 13:10

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie