Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Odstranění chloupků Finishing Touch @@@

Administrace

@@@ Odstranění chloupků Finishing Touch @@@

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Depilátor a odstraňovač chloupků Yes Finishing Touch. Dámský holící strojek 2v1 s LED osvětlením. Chcete získat nové sebevědomí s hladkou pokožkou ? Depilační pinzeta Finishing Touch pomůže šetrně odstranit nežádoucí chloupky z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Odstranění chloupků Finishing Touch @@@

299 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Depilátor a odstraňovač chloupků Yes Finishing Touch. Dámský holící strojek 2v1 s LED osvětlením.

Chcete získat nové sebevědomí s hladkou pokožkou ? Depilační pinzeta Finishing Touch pomůže šetrně odstranit nežádoucí chloupky z oblasti rukou, podpaží, třísel, nohou a oblasti obličeje pod lícními kostmi. Je vhodný pro ženy i muže. Odstraní chloupek včetně kořínku. Pracuje s přesností v každém směru, ponechává pokožku měkkou bez ran nebo podráždění a snižuje růst chloupků až o 50 % po 4 týdnech. Jakmile se strojek nedotýká kůže několik sekund, vypne se a tím šetří baterii, aktivuje se opět po přiložení na kůži. Strojek má vestavěnou dobíjecí baterii, s možností nabíjení ze sítě, v autě nebo z notebooku. LED osvětlení. Má zabudovanou lithium-iontovou baterii. Rozměr holícího strojku : 12 cm x 5 cm x 1,5 cm. Materiál : plast. Barva : bílá / stříbrná. Obsah balení : depilátor Finishing Touch, 2 kusy výměnných hlavic, nabíjecí koncovka do sítě 220V, nabíjecí kabel usb + mikro USB a štěteček na čištění. Baleno v krabici.
  • 12. 10. 2020, 21:13

  • Zobrazení

    43

  • Oblíbené

    0

Kategorie