Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní boty / kopačky Adidas F10 TRX FG

Administrace

Sportovní boty / kopačky Adidas F10 TRX FG

229 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 99 Kč
Super stav, uvedená velikost FR 35, UK 2 1/2 , US 3 , CHN 210, délka vnitřní stélky cca 21,5cm.. Dětské kopačky Adidas F10 TRX FG SYNTHETIC, které jsou známé nízkou hmotností, která napomáhá k maximálnímu zrychlení a obratnosti. Kopačky jsou vhodné pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní boty / kopačky Adidas F10 TRX FG

229 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Super stav, uvedená velikost FR 35, UK 2 1/2 , US 3 , CHN 210, délka vnitřní stélky cca 21,5cm..
Dětské kopačky Adidas F10 TRX FG SYNTHETIC, které jsou známé nízkou hmotností, která napomáhá k maximálnímu zrychlení a obratnosti. Kopačky jsou vhodné pro rychlonohé hráče, kteří hledají nízkou hmotnost a vysokou ovladatelnost míče.
Svršek: Syntetická kůže
Mezipodešev: EVA
Podešev: FG - optimální záběr a zrychlení na pevném přírodním trávníku
Technologie TRAXION®
• nízká hmotnost
TRAXION je specifický profil podrážky, který zajišťuje, aby na nohu nebyl vyvíjen příliš velký tlak a umožňuje lepší odraz, změnu směru i brzdění.
Traxion podešev
TRAXION představuje speciální vzhled podešve, na níž jsou rozmístěné jednotlivé gripy (výstupky) maximalizující záběr do všech stran, na chodidlo a celou nohu při tom není vyvíjen velký tlak. Boty Adidas s technologií TRAXION využijete zejména v terénu a na přírodních plochách nebo i na kluzkém povrchu.
Obuv TRAXION zajistí, aby Vám noha nepodkluzovala, zároveň Vás podrží při rychlém změnu směru a zlepší odraz při předozadních pohybech. Proto podešev TRAXION najdete téměř u všech druhů outdoorové obuvi, vybraných druhů běžecké obuvi pro běh v přírodě a samozřejmě hlavně u kopaček. Fotbal se hraje na různých typech povrchu, proto Adidas na tuto skutečnost reaguje nabídkou různých designů podrážky TRAXION, které jsou vhodné na různé povrchy.
FG Firm Ground - kopačky Adidas s označením FG jsou primárně určené na pevný přírodní travnatý povrch. Podešev FG je nejvyužívanějším a nejkupovanějším typem kopaček. Podešev FG poskytuje ideální záběr na pevném a měkčím povrchu přírodní trávy.
  • 7. 6. 2021, 10:48

  • Zobrazení

    265

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nazouváky/ pantofle / žabky ADIDAS EEZAY FLIP FLOP
Hnědé zimní dámské boty / kozačky Marco Tozzi
Zimní dívčí nepromokavé boty / sněhule Color Kids
Luxusní kožené zimní boty / kozačky Scholl Hera

Kategorie