Zobrazit přihlášovací formulář

Kniha František Halas, Naše paní Božena Němcová

Administrace

Kniha František Halas, Naše paní Božena Němcová

30 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Nabízím knihu Naše paní Božena Němcová od Františka Halase. Básnické dílo Františka Halase tvoří nenahraditelnou součást českého písemnictví. Naše paní Božena Němcová je básnická sbírka, která byla napsána v období 2. světové války (1940) a obrací se k…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kniha František Halas, Naše paní Božena Němcová

30 Kč
Koupit
Nabízím knihu Naše paní Božena Němcová od Františka Halase. Básnické dílo Františka Halase tvoří nenahraditelnou součást českého písemnictví.
Naše paní Božena Němcová je básnická sbírka, která byla napsána v období 2. světové války (1940) a obrací se k minulosti národní kultury. Střetávají se zde témata tradičních národních hodnot, vlastenectví a lidových písní. Autor zde zachycuje nejvýznamnější postavu naší literatury z 1. poloviny 20. století – Boženu Němcovou, která je symbolem hrdosti, vlastenectví a odvahy.

Vydalo nakl. Práce, 1946, v edici Klín, kterou řídil Jaroslav Seifert.
Dobrý stav, ručně vázaná vazba v tvrdých deskách. Stran 44. Jen chybí titulní stránka v knížce (zřejmě někdo vytrhl věnování), co je již zohledněno v ceně.

♥OSOBNÍ ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer do konce roku 2023), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • 18. 4. 2024, 13:47

  • Zobrazení

    897

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

THE VELVET UNDERGROUND komplet 5 CD + kniha
Josef Muzika, Houslistův svět
kruh hradec králové

Josef Muzika, Houslistův svět

Kategorie