ÚZKÉ ŠPECLE
Administrace
ÚZKÉ ŠPECLE
249 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava:
od 89 Kč
Špecle je perfektní pro výrobu slovenských halušek, nebo tradičních německých, rakouských a švýcarských špeclí.
Tento praktický a ergonomický výrobek je rychlý a snadný na použití, čištění a snadného skladování.
Skládá se ze dvou částí – rozpěrka a…
ÚZKÉ ŠPECLE
249 Kč
Poslat dotaz
- Popis zboží
Špecle je perfektní pro výrobu slovenských halušek, nebo tradičních německých, rakouských a švýcarských špeclí.
Tento praktický a ergonomický výrobek je rychlý a snadný na použití, čištění a snadného skladování.
Skládá se ze dvou částí – rozpěrka a základ
Je navržena tak, aby se používala velmi snadno, spolehlivě a bezpečně.
Nemá žádné ostré okraje a tak je plně bezpečná při použití.
Základ je odolný proti teplotě.
Špecle se dává přes okraje nádoby s vařící vodou.
Větší část přidržujeme jednou rukou.
Na spodní straně základu je bariéra která chrání ruku před horkou nádobou.
Špecle je navržena tak, aby se těsto dalo snadno na ní rozetřít.
Základ Špecle se bez problémů vejde přes okraje různých typů a velikostí hrnců a nádob. Rozpěrka se přesně vejde do vnitřku základu.
Používá se na roztírání těsta přes základ s minimálním úsilím, tak aby kousky těsta padaly přímo do hrnce s vařící vodou.
Tato metoda vaření poskytne perfektní špecle.
Obě části se společně snadno uskladňují.
Obě části se hodí do myčky.
Tento praktický a ergonomický výrobek je rychlý a snadný na použití, čištění a snadného skladování.
Skládá se ze dvou částí – rozpěrka a základ
Je navržena tak, aby se používala velmi snadno, spolehlivě a bezpečně.
Nemá žádné ostré okraje a tak je plně bezpečná při použití.
Základ je odolný proti teplotě.
Špecle se dává přes okraje nádoby s vařící vodou.
Větší část přidržujeme jednou rukou.
Na spodní straně základu je bariéra která chrání ruku před horkou nádobou.
Špecle je navržena tak, aby se těsto dalo snadno na ní rozetřít.
Základ Špecle se bez problémů vejde přes okraje různých typů a velikostí hrnců a nádob. Rozpěrka se přesně vejde do vnitřku základu.
Používá se na roztírání těsta přes základ s minimálním úsilím, tak aby kousky těsta padaly přímo do hrnce s vařící vodou.
Tato metoda vaření poskytne perfektní špecle.
Obě části se společně snadno uskladňují.
Obě části se hodí do myčky.
-
Značka
-
11. 12. 2023, 22:14
-
Zobrazení
359
-
Oblíbené
0