Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská postýlka z masivu - italská značka Erbesi

Administrace

Dětská postýlka z masivu - italská značka Erbesi

3 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 200 Kč
Krásná postýlka do dětského pokojíčku ze zdravotně nezávadných materiálů s důrazem na bezpečí vašeho miminka a elegantní čistý styl. Luxusní italská značka Erbesi nabízí postýlky, které si zamiluje celá rodina. Hodí se do každého druhu pokojíčku a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 1. 2015
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská postýlka z masivu - italská značka Erbesi

3 500 Kč
  • Popis zboží
Krásná postýlka do dětského pokojíčku ze zdravotně nezávadných materiálů s důrazem na bezpečí vašeho miminka a elegantní čistý styl. Luxusní italská značka Erbesi nabízí postýlky, které si zamiluje celá rodina. Hodí se do každého druhu pokojíčku a vypadají naprosto dokonale.

Postýlka je z masivního dřeva, v krásné povrchové úpravě v barvě slonová kost - lehounce béžová. Bočnice je polohovatelná, postýlka má úložný prostor rozdělený do dvou částí a kolečka, která se dají zaaretovat dle potřeby. Do postýlky jsme si navíc nechali přidělat dva dřevěné rámy (nejsou nafocené) - které se dají podložit pod matraci a polohovat tak i výšku spací plochy. Ocenila jsem v období po porodu císařským řezem, kdy mi nešlo se ohýbat a zvedat miminko hodně nahoru. Jak miminko odrůstá, začíná si sedat a později stoupat, odeberete vždy jeden rám a výška je tak vždy přesně podle potřeb.

V postýlce strávily první 2 roky naše dvě dcery, ale je stále jako nová. Díky rozměrům v ní pohodlně může spát dítko třeba i do 3 let. Nabízím včetně matrace a několika prostěradel univerzálních i pro holčičku. Matrace nese stopy užívání, ale ještě dobře poslouží. Je to naprosto dokonalý a praktický kus nábytku, byli jsme velmi spokojeni - ráda doporučuji!

Původní cena této postýlky byla v desítkách tisíc.

Aby se postýlka neponičila, dávám přednost osobnímu převzetí na Praze 10, nebo po dohodě v Jičíně a Ml. Boleslavi.
  • Značka

    ERBESI

  • Rozměry

    Výška 110 cm, šířka 75 cm, délka 135 cm, rozměr matrace 65 x 125 cm

  • 7. 3. 2020, 13:23

  • Zobrazení

    173

  • Oblíbené

    1

Kategorie