Zobrazit přihlášovací formulář

Školní batoh Cool + penál + peněženka + desky 2 ks

Administrace

Školní batoh Cool + penál + peněženka + desky 2 ks

250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Školní aktovka / batoh pro 1.- 2.třídu. V cené peněženka s průhlednou zadní částí na legitimaci, penál a dvoje desky na písmenka.. Batoh ve velmi dobrém stavu, vše funkční a nezničené, jen na spodní části neboli "dně" batohu je část látky odpárlá od…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 2. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní batoh Cool + penál + peněženka + desky 2 ks

250 Kč
  • Popis zboží
Školní aktovka / batoh pro 1.- 2.třídu. V cené peněženka s průhlednou zadní částí na legitimaci, penál a dvoje desky na písmenka.. Batoh ve velmi dobrém stavu, vše funkční a nezničené, jen na spodní části neboli "dně" batohu je část látky odpárlá od plastové desky tvořící dno - viz foto v detailu. Syn nosil i tak, není to při nošení znát a na funkčnosti batohu to nemá vliv. Peněženka i penál jsou v pěkném stavu, desky také, jen na přední straně mají zbytky po sundání štítku se jménem.
Školní batoh COOL je uzpůsobený na velikost A4 je navržen tak, aby vyhovoval nárokům stavby těla školáků. Široké přední rozepínání umožní snadný přístup do všech částí batohu. Vyztužená záda s měkkou vnější vložkou a vnitřní plastovou výztuhou udržují stálý tvar batohu. Přední vyztužená kapsa určená na jídlo či osobní potřeby. Kapsy na láhev po obou stranách batohu. Ergonomicky vyztužené ramenní popruhy pro maximální pohodlí. Reflexní ramenní popruhy a reflexní odrazka zajistí bezpečnost dítěte v silničním provozu. Anatomický systém zajistí prodyšnost. Vyztužené dno se čtyřmi kulatými podpěrami. Součástí batohu reflexní pláštěnka.
  • Značka

    COOL

  • Rozměry

    Rozměry: výška 41cm, šířka 34cm, hloubka 16cm.

  • 22. 7. 2023, 11:44

  • Zobrazení

    953

  • Oblíbené

    0

Kategorie