Zobrazit přihlášovací formulář

Dřevěná jídelní židlička, stoleček + oblečení

Administrace

Dřevěná jídelní židlička, stoleček + oblečení

390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Multifunkční dřevěná jídelní židlička, pult a stoleček + přidám v případě zájmu krabici oblečení a hraček pro děti zdarma. Jídelní židličku lze rozložit a použít jako samostatný stůl se židličkou, což lze využít také během zábavy - kreslení apod. Sedací…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 2. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dřevěná jídelní židlička, stoleček + oblečení

390 Kč
  • Popis zboží
Multifunkční dřevěná jídelní židlička, pult a stoleček + přidám v případě zájmu krabici oblečení a hraček pro děti zdarma.
Jídelní židličku lze rozložit a použít jako samostatný stůl se židličkou, což lze využít také během zábavy - kreslení apod. Sedací část je pokryta barevným lehce omyvatelným materiálem, vyplněným molitanem, díky čemuž je židlička velice pohodlná.
Židlička se stolečkem je vhodná jak domů, tak třebas i ven na zahradu či k babičce. Mooc doporučuji, děti měli toto sezení ve velké oblibě, dokud z toho opravdu neodrostli zcela...Velký prostor pro tvoření, jezení kreslení, barvičky se krásně se stolečku umyjí! Jedná se opravdu o poctivý kvalitní výrobek!
Jídlení židlička nese běžné známky používání, ale je stále pěkná a dobře sloužící. Hlavně stoleček bez chyby. Při focení jsme si tedy s manželem všimli, že 1 kulatá tyčka (ze dvou), na kterých židlička drží ve zvýšené poloze je ze stran jakoby naštípnutá. Sice stále dobře drží, ale pro 100% bezpečnost, budete-li vyžadovat zvýšenou polohu dítěte (my i u nové, protože jsme se vysoké polohy báli, využívali vždy jen u země - seděla jsem na sedačce a dětem pomáhala s jídlem...), bude potřeba tyčku např. zalepit a obtočit izolepou nebo vyměnit za novou, již necháme na dalších majitelích, proto cena jen symbolická - vada nafocena na posledních dvou obrázcích. Ale jak říkám, pokud nebudete dítě nechávat ve zvýšené poloze, absolutně ničemu nevadí!!!
Možnost převzetí ve Vyškově, popř zkusím zaslat poštou... CENA ZA VŠE!!! (bez pošty)
  • 16. 8. 2019, 7:29

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie