Zobrazit přihlášovací formulář

Pánské nazouváky COQUI až do vel. 47

Administrace

Pánské nazouváky COQUI až do vel. 47

449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 49 Kč
- vysoká odolností proti ohybu - antibakteriální materiál CoquiAir - tlumící efekt chrání páteř i klouby Pánské sandály Coqui Lindo v módních barvách. Absorpce energie se stálou ochranou kloubů i páteře s mimořádnými tlumícími vlastnostmi proti nárazu.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánské nazouváky COQUI až do vel. 47

449 Kč
  • Popis zboží
- vysoká odolností proti ohybu
- antibakteriální materiál CoquiAir
- tlumící efekt chrání páteř i klouby
Pánské sandály Coqui Lindo v módních barvách. Absorpce energie se stálou ochranou kloubů i páteře s mimořádnými tlumícími vlastnostmi proti nárazu. Vysoce odolné proti opakovanému ohybu bez známky poškození. Podešev je velmi pružná, neklouže a nebarví. Obuv se hodí pro čas oddychu, běžné nošení ale i do práce.

Perforace s proudícím čerstvým vzduchem slouží pro odvětrávání i pro odvod vlhkosti a nečistot. Antibakteriální vysoce prodyšná stélka CoquiAir a důmyslná ergonomická masážní textura, měkká a pohodlná, vhodná i do vody. Měkký a pružný patní pásek s pevným plastovým cvočkem pro bezpečné uchycení na noze.

Revoluční antibakteriální materiál CoquiAir snižuje riziko přenosu bakterií, neobsahuje těžké kovy a je zdravotně nezávadný. Boty jsou prodyšné s odvodem vlhkosti a dramaticky snižují možnost vzniku jakýchkoliv problémů se zápachem. Díky všem svým vlastnostem jde o oblíbenou obuv u všech, co musí přes den dlouho stát a chodit.

Délky stélky: Stélky jsme přeměřovali a dle nás rozměry souhlasí s výrobcem. Ale berte je jako orientační, zejména u tohoto druhu obuvi se délka špatně měří a je těžké určit, jak je správně změřit.
vel. 41... cca 26 cm
vel. 42... cca 27 cm
vel. 43... cca 27,5 cm
vel. 44... cca 28 cm
vel. 45... cca 29 cm
vel. 46... cca 30 cm
vel. 47... cca 30,5 cm
  • Velikost

    44

  • 24. 8. 2019, 21:52

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Kategorie