Zobrazit přihlášovací formulář

Sada sedmi produktů

Administrace

Sada sedmi produktů

825 Kč 2 712 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Tato sada obsahuje: - černou slupovací masku 80 ml na černé tečky. Černá slupovací maska viditelně minimalizuje vzhled pórů, absorbuje kožní maz a jemně odstraňuje odumřelé pleťové buňky pro rozzářený svěží vzhled. Obnovující vitamín C a antioxidanty…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada sedmi produktů

825 Kč
  • Popis zboží
Tato sada obsahuje:

- černou slupovací masku 80 ml na černé tečky. Černá slupovací maska viditelně minimalizuje vzhled pórů, absorbuje kožní maz a jemně odstraňuje odumřelé pleťové buňky pro rozzářený svěží vzhled. Obnovující vitamín C a antioxidanty redukují hyper-pigmentaci, minimalizují zvětšené póry a redukují jemné linie a vrásky. Napomáhá v boji proti nadměrné tvorbě kožního mazu. Vytváří zářivý a jasný vzhled pleti.

- keratinový šampon je obohacený o keratinovou kúru, která regeneruje poškozené vlasy. Hloubkově je vyživuje a chrání před třepením a vnějšími negativními vlivy. Vhodný pro všechny typy vlasů.

- Tělové mléko s měsíčkem bylo vyvinuto pro velmi suchou a citlivou pokožku. Díky oleji z měsíčku hloubkově hydratuje pokožku a poskytuje dlouhotrvající pohodlí. Rychle se vstřebá a zanechá pokožku jemnou a sametově hebkou bez mastného pocitu a bez pocitu lepení.

- Masážní gel s chilli papričkou na bolavé záda, nohy.Pálivý masážní gel Dr.C. Tuny je ta správná volba, obsahuje výtažek z kaštanu koňského, extrakty a oleje z mnoha rostlin. Balzám s červenou paprikou, chilli, zázvorem, kopřivou, mátou a esenciálními oleji, zklidňuje tělo i duši po dlouhém, stresujícím dni. Červená paprika a chilli účinně zvyšují zdraví pokožky, mají hřejivý účinek a stimulují cirkulaci krve. Výtažek ze zázvoru podporuje tvorbu kolagenu a zlepšuje stav pokožky. Výtažek z kopřivy zklidňuje pokožku. Díky mátě masážní balzám poskytuje osvěžující pocit na pokožce.

- Tea tree olej je nejsilnější přírodní antiseptický prostředek. Pomáhá při oparech, aftech, zánětu koutku, bolesti svalů a kloubů, mastných vlasech, lupech, svědění pokožky, dermatitidě, ekzémech, lupence a akné. Předchází jejich tvorbě bez vysoušení pleti. Nanesením na vyrážku předchází jej
  • 26. 7. 2019, 12:05

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie