Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Páska pro sportovce Kinesio Tape Trixline @@@

Administrace

@@@ Páska pro sportovce Kinesio Tape Trixline @@@

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 13 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : ŽLUTÁ, ČERVENÁ, ORANŽOVÁ !!! Regenerační páska pro kinesiologické tejpování. Moderní metoda tejpování je skvělým řešením pro všechny, které trápí každodenní přetěžování, ztuhlost, bolesti svalů a jejich regeneraci. Ideální pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Páska pro sportovce Kinesio Tape Trixline @@@

149 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : ŽLUTÁ, ČERVENÁ, ORANŽOVÁ !!! Regenerační páska pro kinesiologické tejpování.

Moderní metoda tejpování je skvělým řešením pro všechny, které trápí každodenní přetěžování, ztuhlost, bolesti svalů a jejich regeneraci. Ideální pro sportovce s maximální zátěží trénování. Délka pásky musí odpovídat délce svalu na namožené části těla. Potřebnou délku pásky aplikujte na čistou a suchou pokožku. Svaly, klouby nebo šlachy se tak lehce zafixují a zároveň je v nich podpořen průtok krve. A to všechno bez omezení pohybu. Výsledkem je úleva a urychlení regenerace. Materiál : 96 % bavlna, 4 % elastan. Rozměr pásky : 5 metrů na 5 cm. Obsahuje antialergenní lepidlo s elasticitou až 170 %. Vysoce prodyšný materiál, který nepropouští vodu. Baleno v krabici.

Upozornění : Před prvním použitím pásky doporučujeme, abyste vše zkonzultovali s osobou, která má s používáním pásky zkušenosti. Pokud se objeví svědění, podráždění pokožky nebo jiné příznaky, sejměte pásku a přestaňte ji používat.

!!! BARVU REGENERAČNÍ PÁSKY UVÁDĚJTE V OBJEDNÁVCE !!!
  • 8. 9. 2020, 22:17

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Kategorie