Zobrazit přihlášovací formulář

KRÁSNÝ VELKÝ ŠKOLNÍ BATOH/AKTOVKA zn. OGIO

Administrace

KRÁSNÝ VELKÝ ŠKOLNÍ BATOH/AKTOVKA zn. OGIO

594 Kč 1 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 129 Kč
Prodám úžasný a vychytaný velký školní batoh, který syn nosil asi týden, takže skoro nový.. JE MOC KRÁSNÝ-VÝRAZNÝ-NEPŘEHLÉDNUTELNÝ A VŠE SE DO NĚJ VEJDE!! Zde popis: Univerzální batoh Ogio je vhodný do školy, města a na běžné nošení. Tento dvoukomorový…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KRÁSNÝ VELKÝ ŠKOLNÍ BATOH/AKTOVKA zn. OGIO

594 Kč
  • Popis zboží
Prodám úžasný a vychytaný velký školní batoh, který syn nosil asi týden, takže skoro nový.. JE MOC KRÁSNÝ-VÝRAZNÝ-NEPŘEHLÉDNUTELNÝ A VŠE SE DO NĚJ VEJDE!!
Zde popis: Univerzální batoh Ogio je vhodný do školy, města a na běžné nošení. Tento dvoukomorový batoh se zapínáním na dvoucestný zip má uvnitř vyztuženou přihrádku na iPad / tablet o max. velikosti cca 30 x 21 x 2 cm (12"), organizér a skrytou kapsu na cennosti na zip s karabinkou na klíče. Vzadu je samostatná a vyztužená kapsa na notebook o max. velikosti cca 39 x 25 x 4 cm (15"). Po stranách jsou kapsy na zip vhodné například na fotoaparát, láhev na pití a další věci. Tento školní batoh na notebook má zpevněné dno, vyztužené ramenní popruhy i zádový panel, výškově nastavitelný hrudní pás a poutko pro zavěšení. Materiál 450D polyester, 600D polyester. Rozměry cca 48 x 30 x 16 cm, objem cca 26 L, hmotnost cca 0.8 kg.
  • 19. 1. 2020, 11:34

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie