Zobrazit přihlášovací formulář

Set: 8 ks OBRAZ, kuchyňský motiv

Administrace

Set: 8 ks OBRAZ, kuchyňský motiv

899 Kč 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 129 Kč
Set k sobě ladících, různě velkých obrázků na zeď, které lze poskládat do efektní a velmi elegantní nástěnné koláže. K obrazům jsou zároveň přiloženy 2 pomocné šablony pro koláž a sladěné motivy vám pomohou při vytváření Vaší vlastní nástěnné koláže. Tyto…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Set: 8 ks OBRAZ, kuchyňský motiv

899 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
Set k sobě ladících, různě velkých obrázků na zeď, které lze poskládat do efektní a velmi elegantní nástěnné koláže. K obrazům jsou zároveň přiloženy 2 pomocné šablony pro koláž a sladěné motivy vám pomohou při vytváření Vaší vlastní nástěnné koláže. Tyto obrazy jsou připravené k okamžitému zavěšení. Obrázek snadno vyměníte, pokud dostanete chuť na změnu. Šablonu nástěnné koláže můžete rozdělit na několik menších koláží a vystavit Vaše umění různými způsoby. Šablona pojme přesně 8 obrázků, a tak si můžete vytvořit vlastní osobitou koláž. Přední panel je z plastu, díky tomu je rám bezpečnější. Obrázky mají podobný motiv, takže se na zdi efektně doplňují. Pomocí uměleckého díla, které vyjadřuje Váš styl, můžete Vaší domácnosti dodat osobitost. Snadná údržba, stačí očistit prachovkou. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
..................................

Užitečné informace:
Různé materiály, z nichž jsou vyrobeny stěny, vyžadují i různé typy upevnění. Použijte takový upevňovací materiál, který je vhodný pro vaše stěny. Tento materiál není součástí výrobku.
..................................

Materiál:
Rám: Dřevovláknitá deska, fólie. Přední kryt: polystyrenový plast, polyethylenový plast. Pasparta: papír.
..................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀

..................................
  • Velikost

    XXL

  • Rozměry

    Sada obsahuje: Obsahuje: rám s 8 plakáty (2 ks 10×15 cm, 2 ks 13×18 cm, 1 ks 21×30 cm, 3 ks 30×40 cm) a 2 závěsné šablony pro koláž.

  • 29. 7. 2022, 12:17

  • Zobrazení

    390

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

VELKÝ BÍLÝ rám na foto/obraz 50x70 cm

Kategorie