Zobrazit přihlášovací formulář

BÍLÝ RÁM na 3 fotografie 13x18cm či obraz 50x23cm

Administrace

BÍLÝ RÁM na 3 fotografie 13x18cm či obraz 50x23cm

229 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
... vyzdobte si svou zeď obrázky, které máte opravdu rádi. Tento rám má klasické rovné linie a nabízíme jej v mnoha velikostech. Skvěle se hodí na velkou zeď na obrázky. Plastový přední panel je bezpečnější – a nechává obrázek vyniknout. Můžete si zvolit…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BÍLÝ RÁM na 3 fotografie 13x18cm či obraz 50x23cm

229 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
... vyzdobte si svou zeď obrázky, které máte opravdu rádi. Tento rám má klasické rovné linie a nabízíme jej v mnoha velikostech. Skvěle se hodí na velkou zeď na obrázky. Plastový přední panel je bezpečnější – a nechává obrázek vyniknout. Můžete si zvolit rám na 3 obrázky 13×18 cm nebo na 1 obraz 50×23 cm. Pasparta zvýrazní samotný obrázek a ulehčí rámování. PH-neutrální pasparta, nezpůsobí změnu zbarvení obrazu. Lze zavěsit horizontálně nebo vertikálně. Rozměry rámů jsou navrženy tak, abyste mohli zavěsit víc rámů vedle sebe. Rám se prodává včetně pasparty. Snadná údržba, čistěte prachovkou. Přední panel je z plastu, díky tomu je rám bezpečnější. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

...............................................

Materiál:
dřevovláknitá deska, fólie, polystyrenový plast.
Pasparta: papír.
...............................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    Obraz bez pasparty, šířka: 50 cm. Obraz bez pasparty, výška: 23 cm. Obraz s paspartou, šířka: 13 cm. Obraz s paspartou, výška: 18 cm. Šířka otvoru pasparty: 12 cm.Výška otvoru pasparty: 17 cm. Šířka rámu: 52 cm. Výška rámu: 25 cm.

  • 7. 4. 2024, 0:12

  • Zobrazení

    179

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Obraz na zeď: Dívka s květy, 30x30 cm

Kategorie