Zobrazit přihlášovací formulář

TCHIBO cest.pytel na krmivo, miska a láhev pro psa

Administrace

TCHIBO cest.pytel na krmivo, miska a láhev pro psa

139 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám věci na cestování se psem. Na titulní fotce chybí cestovní láhev, je až na dalším snímku. Upřednostňuji osobní odběr. Poštovné 123Kč (posílám pouze přes uspornybalik.cz), platba předem nebo při osobním převzetí (pouze u nás doma, Praha/Litochleby).…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 8. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

TCHIBO cest.pytel na krmivo, miska a láhev pro psa

139 Kč
  • Popis zboží
Prodám věci na cestování se psem. Na titulní fotce chybí cestovní láhev, je až na dalším snímku. Upřednostňuji osobní odběr. Poštovné 123Kč (posílám pouze přes uspornybalik.cz), platba předem nebo při osobním převzetí (pouze u nás doma, Praha/Litochleby). Na dobírku nebo obyčejně neposílám, o ceně nesmlouvám a opravdu nikam nejezdím, na tyto všechny žádosti ani nereaguji. Děkuji za pochopení.
Info od výrobce:
Psí piknik? Vše připraveno! Tato 2dílná sada sestává z vodotěsné misky na vodu, mokré nebo suché krmivo a z pytle na suché krmivo se svorkou na uzavírání. Pytel a misku lze úsporně složit, takže jsou ideální na cesty. Pytel na krmivo udržuje krmivo čerstvé a chrání ho před vlhkem. Stačí okraje otvoru jednou nebo vícekrát přehnout a uzavřít svorkou. Cestovní pytel na krmivo a miska jsou vyrobeny z odolné tkaniny s velmi nízkou hmotností a snadno se čistí.
  • 3. 11. 2019, 20:29

  • Zobrazení

    17

  • Oblíbené

    0

Kategorie