Zobrazit přihlášovací formulář

Krásný zimní kabát/delší bunda

Administrace

Krásný zimní kabát/delší bunda

300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 20. 9.
Doprava: od 0 Kč
Krásný zateplený kabát v hezké a zárověň praktické béžové barvě - v reálu trochu tmavší, zlatavá(?) - hodí se ke všemu a není na ní moc vidět běžné ušpinění :) Vnější materiál šusťák, podšívka v horní polovině těla flís. Kapuce napevno, lemovaná umělou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 10. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásný zimní kabát/delší bunda

300 Kč
  • Popis zboží
Krásný zateplený kabát v hezké a zárověň praktické béžové barvě - v reálu trochu tmavší, zlatavá(?) - hodí se ke všemu a není na ní moc vidět běžné ušpinění :) Vnější materiál šusťák, podšívka v horní polovině těla flís. Kapuce napevno, lemovaná umělou kožešinkou.
Kabát je nošený, ale spíše příležitostně - šetřili jsme ho :) Vydržel dost dlouho (do velikosti 134/140) a dcerka ho nosila velmi ráda.
Je stále moc hezký, při běžném pohledu bez vad. Při detailním zkoumání narazíte místy na zatrženou nitku, ale je to takřka "neviditelné". Jedinou zřetelnější vadou jsou dvě dírky v podšívce v blízkosti pravé kapsy (viz foto). Nevím, jak se je dcerce podařilo "vyrobit"... Nicméně při nošení o nich nevíte, sama jsem je našla až teď při podrobnější prohlídce (zohledňuji v ceně) a raději jsem je nezkoušela nijak opravit.
Velikost uvedena 128, ale určitě vydrží déle :)
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    128

  • Rozměry

    délka 67 cm, šířka 38 cm, pas 35 cm, rukáv od krku 56 cm

  • 13. 9. 2019, 7:31

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Růžová mikina s pejskem
Roll-up plátěné kalhoty

Kategorie