Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní běžecké trekové boty Adidas Kanadia 8K

Administrace

Sportovní běžecké trekové boty Adidas Kanadia 8K

399 Kč 1 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 99 Kč
Uvedená velikost FR 34,UK 2 , US 2 1/2 , JP 210, CHN 210, délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 22cm, chybí jedna vložka (přiložím náhradní jiné).. Tato dětská běžecká obuv značky Adidas trailového typu je tou správnou volbou do každého počasí. O jistotu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní běžecké trekové boty Adidas Kanadia 8K

399 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Uvedená velikost FR 34,UK 2 , US 2 1/2 , JP 210, CHN 210, délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 22cm, chybí jedna vložka (přiložím náhradní jiné)..
Tato dětská běžecká obuv značky Adidas trailového typu je tou správnou volbou do každého počasí. O jistotu každého kroku se stará TRAXION® systém, který zajistí maximální přilnavost na mokrém i suchém povrchu. Materiál svršku je vyroben z prodyšné síťoviny, která umožňuje maximální ventilaci. K tomu všemu se přidává voděodolné lemování, které zabraňuje vniknutí vody a bláta do obuvi. Optimálnímu pohybu do všech směrů také pomáhá speciální konstrukce tří pruhů značky Adidas. Kombinace všeho je optimální pro každý výběh! Performance 8 K jsou dětské běžecké boty Adidas vyrobeny z prodyšného svršku a dostatečně odpružené mezipodešve. Podešev běžecké obuvi je odolná proti nadměrnému oděru.
SVRŠEK - SÍŤOVINA A SYNTETIKA
Nabízí výhodný poměr prodyšnosti a odolnosti. Síťovina skvěle dýchá a dostává pot ven. Je ale na strategických místech zpevněna syntetickými překryvy, které botu zpevňují, dělají ji odolnější a chrání tvoje nohy.
MEZIPODEŠEV - EVA
Základní technologie používaná u většiny modelů tenisek, která se vyznačuje dobrou tlumivostí a responzivitou. Co se těchto dvou vlastností týče, existují lepší technologie s větším tlumením a návratem energie. EVA (nebo taky Ethylenvinylacetát) je ale oproti nim cenově dostupnější a často vhodnější. Ne vždy totiž potřebuješ tu nejměkčí botu.
TRAXION
Žádný povrch už tě nezaskočí! Podešev Traxion si hravě poradí i s kořeny a kameny.
  • 13. 2. 2020, 10:53

  • Zobrazení

    136

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nazouváky/ pantofle / žabky ADIDAS EEZAY FLIP FLOP
Hnědé zimní dámské boty / kozačky Marco Tozzi
Zimní dívčí nepromokavé boty / sněhule Color Kids
Luxusní kožené zimní boty / kozačky Scholl Hera

Kategorie