Zobrazit přihlášovací formulář

Šidítko C2N silikon 0-6m TOMMEE TIPPE – N.O.V.É.

Administrace

Šidítko C2N silikon 0-6m TOMMEE TIPPE – N.O.V.É.

39 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 54 Kč
Silikoné šidítko (dudlík) značky Tommee Tippee řady Closer To Nature (C2N) kolekce ANY TIME, určené dětem 0-6m. N.O.V.É., jen vybalené a umyté. Cena je uvedena za kus 39 Kč. Cena za 2 kusy 69. POPIS: Dudlíky Tommee Tippee mají Ortodontickou a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 8. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Šidítko C2N silikon 0-6m TOMMEE TIPPE – N.O.V.É.

39 Kč
Koupit
Silikoné šidítko (dudlík) značky Tommee Tippee řady Closer To Nature (C2N) kolekce ANY TIME, určené dětem 0-6m. N.O.V.É., jen vybalené a umyté. Cena je uvedena za kus 39 Kč. Cena za 2 kusy 69.

POPIS:
Dudlíky Tommee Tippee mají

Ortodontickou a symetrickou savičku (sosáček) - pro správný vývoj ústní dutiny a zubů dítěte, která je zároveň vytvořena tak, aby tvarově připomínala mateřskou bradavku.
Silikonová savička (sosáček) - je vyroben z průhledného silikonu, který je bez chuti a zápachu. Zároveň ani nepohlcuje žádnou chuť a vůni během používání.
Anatomicky tvarovanou vnější část dudlíku - má speciálně zaoblený tvar - zajistí, že dudlík lépe pasuje k tvaru dětského obličeje.

Velké ventilační otvory - ve vnější části dudlíku umožňují lepší cirkulaci vzduchu a zabraňují hromadění slin - čímž snižují riziko podráždění jemné dětské pokožky v okolí úst.
Vnější úchytový kroužek - na vnější části dudlíku, usnadňuje uchopení dudlíku. Na vnější úchytový kroužek se připevňuje většina typů řetízků (klipů) na dudlík.
Vyroben z kvalitních a bezpečných materiálů. Neobsahuje BPA (tj. škodlivý bisphenol A).
Šidítko (dudlík) značky Tommee Tippee Closer To Nature se symetrickou ortodontickou savičkou bylo speciálně vyvinuto tak, aby podporovalo správný vývoj ústní dutiny dítěte.

OD ZNAČKY TOMMEE TIPPE NABÍZÍM VÍCE PRODUKTŮ, JUKNĚTE DO ALBA.

JUKNĚTE NA CELÉ INZERTNÍ FOTOALBUM, TŘEBA VÁS NĚCO ZAUJME :). PŘI ODBĚRU NAD 1.000 KČ POSKYTNU POŠTOVNÉ ZDARMA.
  • 5. 8. 2021, 11:08

  • Zobrazení

    145

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Leporela pro panenku SPECU – IKEA
Knížka – Náš Krakonoš
Sandálky / bačkůrky Super-fit vel. 26
Bačkory / boty SUPER FIT WEITE M IV – vel. 26

Kategorie