Zobrazit přihlášovací formulář

PROTETIKA sandále ortopedická stélka kůže vel.30

Administrace

PROTETIKA sandále ortopedická stélka kůže vel.30

299 Kč 1 099 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
PROTETIKA krásné sandále vycházková obuv vel.30, kůže. Certifikované sandálky, kožená ortopedická stélka. Tvar obuvi podporuje správný vývoj chodidla Vašeho dítěte. Pevná botička, která krásně drží nožičku jak v nártové části tak v kotníku, regulace…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 2. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PROTETIKA sandále ortopedická stélka kůže vel.30

299 Kč
  • Popis zboží
PROTETIKA krásné sandále vycházková obuv vel.30, kůže. Certifikované sandálky, kožená ortopedická stélka. Tvar obuvi podporuje správný vývoj chodidla Vašeho dítěte. Pevná botička, která krásně drží nožičku jak v nártové části tak v kotníku, regulace obvodu nártu a kotníku - zapínání suchý zip. Botičky nošené jednou slečnou, opečovávané. Běžné ušpinění vnitřní stélky, zipy 100% funkční, oděrka na vnitřní straně kotníku = VŠE zohledněno v ceně! Botky vyčištěné, vydesinfikované. Vhodné i jako přezůvky. PC 1099kč nabízím se slevou. Další kousky - velký úklid skříní, botníku, knihovny a celé domácnosti- naleznete také v naší nabídce, koukněte, sestavte si svůj vlastní set - ušetříte na poštovném! Navíc - výprodej luxusní parfumerie - vše jen do vyprodání zásob.
  • Značka

    PROTETIKA

  • Velikost

    30

  • Rozměry

    značeno 30, kožená obuv (useň), vnitřní délka stélky 197mm, vhodné pro nožičku max 18cm, pevná pata, ortopedický klenek. poštovné bez krabice 70kč, s krabicí 100kč.

  • 1. 10. 2019, 8:21

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

TAMARIS kožené dámské boty 38
ECCO N.O.V.É kožné tenisky modré 38
ADIDAS JAKO N.O.V.É sněhule 28 -29
BENETTON 2x tričko 6-9m, 74

Kategorie