Zobrazit přihlášovací formulář

Ergonomický bílý pěnový polštář 33x50 cm

Administrace

Ergonomický bílý pěnový polštář 33x50 cm

549 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
... ergonomický polštář naplněný kvalitou, která vám zajistí pohodlí. Různé výšky zajistí oporu těm, kdo spí na boku i těm, kdo raději usnou na zádech. Vrstva tvarovatelné pěny a vrstva podpůrné pěny pro větší pohodlí. Používejte vyšší část tohoto…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ergonomický bílý pěnový polštář 33x50 cm

549 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... ergonomický polštář naplněný kvalitou, která vám zajistí pohodlí. Různé výšky zajistí oporu těm, kdo spí na boku i těm, kdo raději usnou na zádech. Vrstva tvarovatelné pěny a vrstva podpůrné pěny pro větší pohodlí. Používejte vyšší část tohoto ergonomického polštáře, pokud spíte na boku, a nižší část, pokud spíte na zádech. V případě, že se při spánku hodně hýbete, stačí polštář otočit a vyzkoušet, která strana vám vyhovuje nejvíce.
Ani moc tvrdý, ani moc měkký. Tento ergonomický polštář má vrstvu měkké pěny a vrstvu pěny s větší hustotou, která poskytuje hlavě a krku příjemné pohodlí i dostatečnou oporu.
Svrchní vrstva pěny s pamětí se přizpůsobí tvaru vašeho těla a uleví vaší hlavě, krku a ramenům. Poskytuje pohodlí bez ohledu na teplotu v místnosti. Pokud spíte na zádech nebo na boku, tento ergonomický polštář je pro vás to pravé. Měkký látkový povlak propouští vzduch a odvádí vlhkost. Tento povlak snadno sundáte a můžete ho vyprat v pračce na 60 °C. Zůstane tak hezky čistý a vy se zbavíte nepříjemných roztočů. Nové, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

...............................................

Návod na údržbu:
Polštář: Neprat. Nebělit. Nesušte v sušičce. Nežehlit. Nečistit chemicky.

Povlak na polštář: Perte v pračce na 60 °C v režimu běžného praní. Nebělit. Sušte v sušičce při nízké teplotě (max. 60 °C). Nežehlit. Nečistit chemicky.

...............................................

Materiál:
Potah: 99% polyester, 1 % elastan. Výplň: Polyuretanová pěna s pamětí, polyuretanová pěna. Vnitřní látka: 100% polyester.
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Délka: 33 cm. Šířka: 50 cm. Výška: 12 cm.

  • 24. 5. 2023, 23:47

  • Zobrazení

    796

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Spojovací díl pro 2 matrace

Kategorie