Zobrazit přihlášovací formulář

Holínky Crocs Crocband Jaunt !!

Administrace

Holínky Crocs Crocband Jaunt !!

599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Holínky Crocs Crocband Jaunt jsou stálým hitem sportovní kolekce Crocband jehož charakteristickým rysem je ladná bílá linka po obvodu boty. Stejně jako ostatní modely z rodiny Crocband zaujmou i gumáky Jaunt Women’s moderním, čistým designem a důrazem na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Holínky Crocs Crocband Jaunt !!

599 Kč
  • Popis zboží
Holínky Crocs Crocband Jaunt jsou stálým hitem sportovní kolekce Crocband jehož charakteristickým rysem je ladná bílá linka po obvodu boty. Stejně jako ostatní modely z rodiny Crocband zaujmou i gumáky Jaunt Women’s moderním, čistým designem a důrazem na pohodlí i při obouvání.
Díky dostatečně širokému otvoru a bočním úchytům obujete holínky velice snadno. Poté okamžitě pocítíte dokonalou pružnost a pohodlí materiálu Croslite, ze kterého jsou hollínky vyrobeny... a nebude se Vám chtít holínky vůbec vyzout. Stélka a celkový vnitřní prostor boty je navržen tak, aby svými liniemi příjemně kopíroval tvar nohy, ale zároveň zachoval dostatečný prostor okolo ní pro umožnění pohybu nohy. Správná holínka nesmí nikde tlačit ani být příliš těsná.

Všechny dámy a dívky určitě ocení slušivý tvar holínky i to, že díky patentovanému pružnému a tvarovatelnému materiálu Croslite nebolí v holínkách nohy. Ani po celodenní zátěži!
Stejně jako u ostatních holínek Crocs se můžete spolehnout na voděodolnost boty, dlouhou životnost a vysokou stálost barev. Skákání přes kaluže bude letos obzvlášť příjemné!
Vel. 34/35
  • Značka

    CROCS

  • Velikost

    34

  • 3. 9. 2019, 10:12

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie