Zobrazit přihlášovací formulář

Náramek turmalín + tygří oko

Administrace

Náramek turmalín + tygří oko

190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
náramek ze zlomků turmalínu a korálků purpurového tygřího oka o průměru 6 mm s přívěškem HAMSA. Turmalín je jedinečný kámen, nemá nikdy nepříznivý účinek, působí ve prospěch svého majitele a přináší mu radost. Pohlcuje negativní vibrace, odstraňuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 8. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramek turmalín + tygří oko

190 Kč
  • Popis zboží
náramek ze zlomků turmalínu a korálků purpurového tygřího oka o průměru 6 mm s přívěškem HAMSA.

Turmalín je jedinečný kámen, nemá nikdy nepříznivý účinek, působí ve prospěch svého majitele a přináší mu radost. Pohlcuje negativní vibrace, odstraňuje stres, zlost, strach, je ochranným šamanským kamenem. Napomáhá pochopení sebe sama i druhých, zvyšuje sebedůvěru, nezávislost a pomáhá získat nadhled nad rozčilujícími situacemi.
Léčebné využití: Udává se, že turmalín skoryl je účinný léčitel těla i duše, zvyšuje imunitu, léčí dětská onemocnění, příznivě působí na srdce a páteř, usnadňuje porod, pomáhá při dyslexii.

Tygří oko je ochranný kámen. Nosí se i jako talisman před všemi formami nebezpečí. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií pomáhá uzemnit lidi, kteří ztratili spojení s realitou. Podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí, tok energie v těle a dodává sílu. Přitahuje peníze a bohatství. Pomáhá odbourat závislosti na druhých lidech, uznáním vlastní hodnoty. Potlačuje deprese.

HAMSA - Ruka Fatimy je ochranný předmět, označovaný také jako „hamsa“ nebo „khamsa“. Symbol reprezentuje ženskost, má ochránit lidi před nebezpečím a podpořit plodnost, kojení, zdravé těhotenství a ochránit slabé. Představuje požehnání, moc, štěstí a sílu.
  • Značka

    G LADY

  • Rozměry

    obvod náramku 16 cm. přívěsek 2 x 1,5 cm

  • 19. 5. 2021, 8:13

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Kategorie