Zobrazit přihlášovací formulář

Bino kolébka s peřinkami

Administrace

Bino kolébka s peřinkami

780 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Bino kolébka s peřinkami Česká značka kvalitních dřevěných hraček z Klatov vyvážející své výrobky do celého světa. Všechny tyto dřevěné hračky mají zdravotní atest a splňují tak všechny normy EU. Rozměry 57×29×26 cm Věk: 3+ Tradiční švédský…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 10. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bino kolébka s peřinkami

780 Kč
  • Popis zboží
Bino kolébka s peřinkami

Česká značka kvalitních dřevěných hraček z Klatov vyvážející své výrobky do celého světa. Všechny tyto dřevěné hračky mají zdravotní atest a splňují tak všechny normy EU.

Rozměry 57×29×26 cm
Věk: 3+


Tradiční švédský výrobce nejen dřevěných hraček, u nás snad nejvíce známých dřevěných vláčkodráh, jejich příslušenství od různých typů kolejnic přes železniční stavby až po lokomotivy a vagónky.
Historie značky BRIO se začala psát již v roce 1884 zakladatelem jménem Ivar Bengtsson. Dnes je BRIO globální společnost, která vlastní jak značky Brio, Alga, Simo a Carena. Společnost BRIO je rozdělena do dvou divizí: BRIO TOY a BRIO BABY.
BRIO TOY je distributorem hraček pro severní evropský trh. Výrobky jsou nakupovány od dodavatelů a distribuovány prostřednictvím specializovaných obchodů konečným spotřebitelům.
BRIO BABY vyvíjí, vyrábí a prodává kočárky a příslušenství, autosedačky a dětské nábytek.
  • 4. 12. 2019, 11:36

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie