Zobrazit přihlášovací formulář

Engino 9030 Inventor 90 Models Motorized Set

Administrace

Engino 9030 Inventor 90 Models Motorized Set

999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Stavebnice Engino Inventor 90 modelů motorizovaný set je druhou největší sadou v produkci ENGINO. Můžeš si postavit 90 modelů všech témat pohybujících se věcí. Například letadel, stíhačky, motocykly, auta, formule, stavební stroje, choppery, tříkolky,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 10. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Engino 9030 Inventor 90 Models Motorized Set

999 Kč
  • Popis zboží
Stavebnice Engino Inventor 90 modelů motorizovaný set je druhou největší sadou v produkci ENGINO. Můžeš si postavit 90 modelů všech témat pohybujících se věcí. Například letadel, stíhačky, motocykly, auta, formule, stavební stroje, choppery, tříkolky, čtyřkolky, skútry, Jeepy, rýpadla, dragstery, a dokonce i radary. A navíc se mohou vybrané modely oživit či rozpohybovat motorem.
Série Inventor Motorized je vodná pro pokročilejší stavitele, které baví i tvoření. Modely jsou větší a propracovanější, obsahují pokročilé technické prvky.
Univerzální dílky mají jedinečné geometrické vlastnosti, které umožňují připojení v libovolném směru a úhlu zacvaknutím až do 6 ti stran současně. Systém umožňuje dětem vytvořit snadno a rychle jednoduché i složité modely s požitím jen malého počtu dílků.
Hra se stavebnicí rozvíjí v dětech manuální zručnost, kreativitu a technické dovednosti.
Všechny části jsou netoxické a odolné.
Vhodné pro děti od 6 let.
  • 4. 12. 2019, 11:43

  • Zobrazení

    17

  • Oblíbené

    0

Kategorie