Zobrazit přihlášovací formulář

Herbal mast na bolesti kloubů, šlach a kostí

Administrace

Herbal mast na bolesti kloubů, šlach a kostí

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Bylinná 100% přírodní mast bez konzervačních látek a chemie. Léčebné účinky kostivalu pozitivně ovlivňuje nejen bolestivá namožení svalů šlach a vazů, ale i vážnější poranění. Působí podobně jako nesteroidní antirevmatika – obsahuje totiž složitý komplex…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 8. 2019
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Herbal mast na bolesti kloubů, šlach a kostí

149 Kč
  • Popis zboží
Bylinná 100% přírodní mast bez konzervačních látek a chemie.
Léčebné účinky kostivalu pozitivně ovlivňuje nejen bolestivá namožení svalů šlach a vazů, ale i vážnější poranění. Působí podobně jako nesteroidní antirevmatika – obsahuje totiž složitý komplex látek, které společně účinkují protizánětlivě, a tím zabraňují otékání postiženého místa a tlumí bolest. Na rozdíl od nesteroidních antirevmatik přitom mast nemá vedlejší účinky.

Jírovec, kaštan: zmírňuje obtíže při omezené pohyblivosti kloubů, při bolestech páteře a revmatismu. Je dobrým pomocníkem při potížích s cévami a ledvinami, příznivě ovlivňuje pružnost a pevnost cévní stěny, zlepšuje městnání v žilách a tím zmírňuje žilní otok a otoky celkově.

Arnika: největší hodnotou je bezesporu schopnosti uvolňovat krevní sraženiny. Ne nadarmo se jí také říká „bylina na pády“ nebo „bylina na úrazy“. Obklady z prhy se využívají na pohmožděniny, různé naraženiny, modré krevní podlitiny, dokonce i černé nehty. Bylinka si poradí i s úrazy staršího data, které také spolehlivě rozhání. Bylinka pomáhá léčit různé otoky, záněty kostí, vykloubeniny, natržené svaly.

Komonice: se používá hlavně při žilních chorobách, zvyšuje pružnost cév a zároveň omezuje jejich lámavost. Léčí se s ní křečové žíly, hemoroidy, náchylnost k dělání "modráků" (modřin) atd. Komonice snižuje srážlivost krve, čehož se využívá při léčbě i prevenci trombóz a z toho plynoucích embolií.
PRAVÝ VČELÍ VOSK - má vynikající ochranné a hydratační schopnosti a který zvyšuje výslednou kvalitu masti.
VITAMÍN „E“ - účinky vitamínu E souvisí především s antioxidační aktivitou.
Složení: kostival kořen, arnika květ, komonice nať, včelí vosk, vitamín E,esenciální olej smrkový.
  • 18. 9. 2019, 11:01

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie