Zobrazit přihlášovací formulář

Skvelé pánske boty Reebok REEBOK ZPUMP FUSION 2.5

Administrace

Skvelé pánske boty Reebok REEBOK ZPUMP FUSION 2.5

1 290 Kč 3 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 9. 4.
Tyto pánské boty se hodí na jakýkoliv typ terénu. Vaše noha bude v naprostém bezpečí na všech vašich cestách. Boty jsou velmi moderní a nadčasové. Boty jsou velmi tlumivé a dokonale chrání vaše nohy. Žádný typ povrchu pro ně není problém. Každý krok pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Skvelé pánske boty Reebok REEBOK ZPUMP FUSION 2.5

1 290 Kč
  • Popis zboží
Tyto pánské boty se hodí na jakýkoliv typ terénu. Vaše noha bude v naprostém bezpečí na všech vašich cestách. Boty jsou velmi moderní a nadčasové. Boty jsou velmi tlumivé a dokonale chrání vaše nohy. Žádný typ povrchu pro ně není problém. Každý krok pro vás bude velmi příjemný, jelikož bota tlumí nárazy. . Boty jsou navíc vybaveny technologií PUMP, díky které si můžete upevnění boty na vašem chodidle přizpůsobit pomocí pumpičky a vzduchových polštářů.

Samotný název ZPump Fusion 2.5 odkazuje na hlavní technologii této obuvi. Přestože není technologie Pump žádnou novinkou, objevila se již před čtvrtstoletím u basketbalových bot z dílny stejné značky, u jiných značek ji stále nenajdete. Spočívá v umístění vzduchového váčku kolem paty a nártu, díky kterému dostanete obuv tvarovanou přesně na míru. Stačí integrovaným tlačítkem přifouknout či vedlejším ventilem upustit vzduch z váčku. Každý máme totiž odlišný tvar chodidla a především oblast úponu Achillovy šlachy je velmi citlivá. Dokonalé padnutí obuvi je tak významným prvkem, který značně ovlivňuje komfort při běhu a tím i výsledný výkon.
  • 1. 4. 2020, 19:56

  • Zobrazení

    37

  • Oblíbené

    0

Kategorie