Zobrazit přihlášovací formulář

Teplá souprava - mikina a kalhoty s obláčkem

Administrace

Teplá souprava - mikina a kalhoty s obláčkem

60 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 18. 3.
Doprava: od 55 Kč
Krásná, hebká a praktická soupravička teplých kalhot tepláčkového střihu a mikiny v kouzelné jemně růžové barvě. Příjemně měkký, sametový materiál "k pomuchlání" - 100% polyester. Mikina se zapínáním na patentky na předním dílu, kalhoty do gumy.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 1. 2015
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Teplá souprava - mikina a kalhoty s obláčkem

60 Kč
  • Popis zboží
Krásná, hebká a praktická soupravička teplých kalhot tepláčkového střihu a mikiny v kouzelné jemně růžové barvě. Příjemně měkký, sametový materiál "k pomuchlání" - 100% polyester.

Mikina se zapínáním na patentky na předním dílu, kalhoty do gumy. Zdobeno nášivku obláčku a oušek.

Velmi praktické oblečky, které byly s láskou nošené, ale stále jsou téměř jako nové. Krásně využijete oba kousky zvlášť či jako soupravu. Mikina byla oblíbená, krásně sedí až ke krčku a přitom nepřekáží, oboje se velmi snadno obléká. V chladném počasí nedocenitelné - oblékali jsme do zimního fusaku nebo kombinézy, po jaru pak jako vrchní vrstvu.

Doporučuji! U nás patřilo mezi nejoblíbenější oblečky. S láskou nošené, ale není vůbec znát, stále jako nové, barvy jemné nezaprané, žádné skvrnky či fuflíky.
  • Značka

    BABY

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    Velikost psaná 80 (9 - 12 měsíců), dcerka nosila asi do 14 měsíců. Kalhoty dlouhé 41 cm, obvod v pase 42 - 46 cm, mikina délka 34 cm, š. předního dílu pod rameny 28 cm, rukáv od vsazení 28 cm.

  • 7. 3. 2020, 13:23

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie