Zobrazit přihlášovací formulář

Modrá lyžařská zimní bunda POIVRE BLANC 8let

Administrace

Modrá lyžařská zimní bunda POIVRE BLANC 8let

2 950 Kč 4 750 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Luxusní nádherná zimní bunda francouzské značky POIVRE BLANC. Nejkvalitnější a nejluxusnější značka na trhu. Tech. parametry 8.10 - nejvyšší, co se vyrábí, vhodná i do extrémních podmínek! Voděvzdorná a přitom prodyšná, teploučká a přesto celkem tenká,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Modrá lyžařská zimní bunda POIVRE BLANC 8let

2 950 Kč
  • Popis zboží
Luxusní nádherná zimní bunda francouzské značky POIVRE BLANC. Nejkvalitnější a nejluxusnější značka na trhu. Tech. parametry 8.10 - nejvyšší, co se vyrábí, vhodná i do extrémních podmínek! Voděvzdorná a přitom prodyšná, teploučká a přesto celkem tenká, ideální na pohyb.

Velmi teplá, funkční, vhodná pro kluka na lyže a zimní radovánky. Barva nádherná tmavomodrá s šedými detaily. Špičkové zpracování do nejmenších detailů. Na kapse původní přívěšek PB.

Na zadním díle bílý výrazný nápis Poivre Blanc. Zapínání na zip krytý légou na suchý zipy. Kapsičky na zip, kapsička zevnitř bundy. Na rukávu skrytá kapsa. Reflexní pásky. Lyžařský styl - ve spodní části ochranný sněžný pás, v rukávech "návleky" pro sněhu. Odepínací kapuce. Uvnitř límce flees.

Značená velikost 8 let / 128. Bunda je kupovaná nová, téměř nenošená, syn mi z ní vyrostl, (museli jsme pořídit větší), není ani praná, byl v ní tak 2x, takže vynikající 100% stav, jako nová.
PC 4.750 Kč
  • Značka

    POIVRE BLANC

  • Velikost

    128

  • Rozměry

    Délka 53 cm, šířka 45 cm, rukáv od švu kapuce 60 cm, od ramenního švu 49 cm, od podpaží 38.5 cm.

  • 28. 1. 2021, 10:56

  • Zobrazení

    84

  • Oblíbené

    0

Kategorie