Zobrazit přihlášovací formulář

Propolis surový 20g

Administrace

Propolis surový 20g

90 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 36 uživatelů
Doprava: od 70 Kč
Propolis surový Propolis surový Propolis je bohatá směs bioaktivních látek, pryskyřice, éterických olejů a pylu, sbíraný včelami ze stromů a rostlin. Má mimo jiné protizánětlivé a bolesti snižující účinky, ničí bakterie, bacily a viry. Surový propolis…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Propolis surový 20g

90 Kč
  • Popis zboží
Propolis surový
Propolis surový

Propolis je bohatá směs bioaktivních látek, pryskyřice, éterických olejů a pylu, sbíraný včelami ze stromů a rostlin. Má mimo jiné protizánětlivé a bolesti snižující účinky, ničí bakterie, bacily a viry. Surový propolis se používá na odstranění bradavic, na výrobu tinktury a kapek, do amuletů apod.

Použití na bradavice:
Kousek surového propolisu se dá na špičku lžičky a nad plamenem, nebo plotnou vařiče necháme propolis hodně změknout. Tuto hmotu namačkáme na bradavici a přelepíme omyvatelnou leukoplastí. Takto ošetřenou bradavici necháme a pokud nám náplast a propolis spadne, tak vše obnovíme. Bradavice se postupně zmenší a vypadne. Nikdy jí nešťouráme, neškrábeme, nevyřezáváme.

Postup při výrobě tiktury nebo kapek:
Postupujete podle svého návodu. Pokud jej nemáte, tak je lepší si tinkturu, nebo kapky koupit, vyjde Vás to levněji, než kupovat líh, filtrační papíry apod. My prodáváme "Propolisové kapky 22 g nebo 48 g".

Použití do amuletů:
Použití je jednoduché. Oddělíte potřebné množství propolisu a vložíte do amuletu.

Cena za měrnou jednotku (100 g): 445,00 Kč

Výrobce:
Rodinná firma Pleva
Českých bratří 325, 517 43 Potštejn, Česká republika
Balení: 20 g
  • 9. 12. 2022, 18:14

  • Zobrazení

    782

  • Oblíbené

    0

Kategorie