Zobrazit přihlášovací formulář

Tea2O Grep & Schizandra 20x1,7g

Administrace

Tea2O Grep & Schizandra 20x1,7g

69 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Má tmavě jantarovou barvu, typickou pro rooibos, s delikátním aroma čerstvých grepu, s chutí, v které naleznete tóny grepu a jemnou štiplavost schizandry a zázvoru. V čaji se pojí blahodárné účinky rooibosu, schizandry, citronové trávy, zázvoru, citronua…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tea2O Grep & Schizandra 20x1,7g

69 Kč
  • Popis zboží
Má tmavě jantarovou barvu, typickou pro rooibos, s delikátním aroma čerstvých grepu, s chutí, v které naleznete tóny grepu a jemnou štiplavost schizandry a zázvoru. V čaji se pojí blahodárné účinky rooibosu, schizandry, citronové trávy, zázvoru, citronua grepové šťávy. Ideálně se hodí jako ranní čaj pro doplnění tekutin. Příjemně vás naladí do nového dne.

Složení: Rooibos list, citronová tráva list, aroma, citron oplodí, limetková šťáva, grepová šťáva3 %, zázvor oddenek, schizandra plod 1%.

Příprava: Sáček vložte do šálku a zalijte 250 ml vroucí vody. Nechte vyluhovat cca 6-8 minut.

Skladování: Skladujte v suchu mimo dosah slunečního záření.

Výrobce: BIOGENA CB, spol.s.r.o., U Pily 702, 370 01 České Budějovice, Česká republika

Země původu: Česká republika

Trvanlivost: Spotřebujte do 24 měsíců od data výroby. Datum je uvedeno na obalu.

Co jste možná nevěděli: Schiranza (klanopraška čínská) je v čínské medicíně jedna ze základních 50 bylin. Je nazývána bylinou pěti chutí: kyselé, hořké, sladké, slané a pálivé. Tradičně se z ní připravoval posilňující nápoj proti únavě a vyčerpání. Rooibos je nápoj připravovaný z keře nazývaného čajovec kapský z čeledi bobovitých. Již po mnoho generací je tento nápoj populární v jižní Africe, jeho popularita se rozšířila i do řady zemí celého světa. Je běžní pít rooibos spolu s mlékem a cukrem, avšak většinou se připravuje bez těchto přísad. Stal se oblíbeným u těch, kteří kladou důraz na zdravý životní styl.
  • 14. 2. 2022, 17:42

  • Zobrazení

    189

  • Oblíbené

    0

Kategorie