Zobrazit přihlášovací formulář

Herba lmast na žíly a cévy

Administrace

Herba lmast na žíly a cévy

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Základem je čisté vepřové sádlo. Sádlo má podobné složení mastných kyselin jako tuk nacházející se v lidské kůži. Účinné látky léčivých rostlin uvolněné do sádla mohou proto relativně snadno pronikat do zevních vrstev pokožky - z hlediska penetrace…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 8. 2019
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Herba lmast na žíly a cévy

249 Kč
  • Popis zboží
Základem je čisté vepřové sádlo. Sádlo má podobné složení mastných kyselin jako tuk nacházející se v lidské kůži. Účinné látky léčivých rostlin uvolněné do sádla mohou proto relativně snadno pronikat do zevních vrstev pokožky - z hlediska penetrace lipofilních složek do lidské kůže se jedná o jeden z nejlepších tuků. Je nedráždivý, fyziologický, k promašťování suché kůže. Kvalita použitých surovin (léčivých rostlin, sádla,) zaručuje vyváženost a účinnost vyráběných mastí.
metličky, křečové žíly
bolestivé „těžké“ nohy
žilní problémy v době těhotenství
vodnatelnost, otoky
cévní choroby
modřiny
Složení: vepřové sádlo, Komonice lékařská (Melilotus officinalis), Kaštan květ (Flos Hippocastani), Jírovec maďal kůra (Aesculus hippocastanum L),Gotu kola (Centella asiatica), Routa nať (Herba Rutae)
Použití: Mažeme postižené místo 2 - 3 krát denně.Spotřebujte nejpozději do 6 měsíců. Uchovávejte v chladničce!
Komonice: se používá hlavně při žilních chorobách, zvyšuje pružnost cév a zároveň omezuje jejich lámavost. Léčí se s ní křečové žíly, hemoroidy, náchylnost k dělání "modráků" (modřin) atd. Komonice snižuje srážlivost krve, čehož se využívá při léčbě i prevenci trombóz a z toho plynoucích embolií.
Kaštan květ a kůra: užívá se při různých cévních problémech. Napomhá při zánětu žil, v případě lámavosti cév, bércových vředů, sklerotizaci cév.Také pomáhá při periferním prokrvování a trombóze.Dále kaštan léčí vodnatelnost, otoky, zejména otoky lymfatických žláz. Má protizánětlivé působení. Při vnějším použití se hodí do mastí proti revma (revmatoidní artritidě) a křečovým žilám.
Gotu kola: zlepšuje krevní oběh, léčí cévy, působí protizánětlivě, čehož se využívá k léčbě revmatismu (revmatoid
  • 24. 9. 2019, 10:54

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie