Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Hračka pro psa se zubním kartáčkem @@@

Administrace

@@@ Hračka pro psa se zubním kartáčkem @@@

139 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Speciální zubní kartáček pro zdravé zuby. Pokud svého psa považujete za přítele a začnete se o něj stále více starat. Můžete si všimnout, že s jeho zuby není něco v pořádku. Pro tyto případy nabízíme psí zubní kartáček, který…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Hračka pro psa se zubním kartáčkem @@@

139 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Speciální zubní kartáček pro zdravé zuby.

Pokud svého psa považujete za přítele a začnete se o něj stále více starat. Můžete si všimnout, že s jeho zuby není něco v pořádku. Pro tyto případy nabízíme psí zubní kartáček, který je navržen speciálně tak, aby pomohl majiteli psa pečovat o svého milovaného chlupatého přítele. Nyní se psi mohou konečně postarat o vlastní zdravý chrup. Psi žvýkají prakticky všechno, tak proč to nevyužít a dát jim něco ke žvýkání, jako je tento zubní kartáček. Při žvýkání tohoto produktu budou uvolnění, jelikož ji budou považovat za jejich hračku a navíc si čístí zuby. Díky tomuto produktu se bude život vašeho psa jen zlepšovat.

Jak často by se měli čistit zuby psa ? Plak se hromadí v ústech psa po celý den a zejména po jídle. Pokud není odstraněn, začne tuhnout a přemění se v zubní kámen. To se obvykle děje do 36 hodin od tvorby zubního plaku na zubech psa, takže je důležité si zvyknout pravidelně mu čistit zuby. V ideálním případě by to mělo být prováděno každý den, abyste se zbavili plaku a udrželi ústa vašeho psa v dobrém stavu.

Jednoduché použití : 1. Vytlačte zubní pastu do otvoru v horní části zubního kartáčku psa. 2. Nechte svého pejska žvýkat zubní kartáček na zuby po dobu 3 až 5 minut. 3. Můžete mu do kartáčku dát jeho oblíbené jídlo, abyste jej povzbudili ke žvýkání.

Bezpečné a snadné použití. Vyrobeno ze 100 % přírodní gumy. Tato hračka se zubním kartáčkem je tvarována jako pravá kost, která jistě upoutá pozornost vašeho psa. Tuhé štětiny pomáhají brousit plaketu a uvolňuje zubní kámen v úkrytech. Rozměr : výška 14,5 cm, délka 10,4 cm, hloubka 3,8 cm. Barva : zelená.
  • 4. 10. 2020, 21:07

  • Zobrazení

    99

  • Oblíbené

    0

Kategorie