Zobrazit přihlášovací formulář

Smoby Tříkolka Smoby Be Comfort růžová

Administrace

Smoby Tříkolka Smoby Be Comfort růžová

400 Kč 1 339 Kč
Doposud žádný zájemce
Díky bezpečnostnímu madlu, ergonomickému sedátku, nastavitelnému bezpečnostnímu pásu a širokým opěrkám nohou sedí dítě pohodlně a de správným držením těla již od 10 měsíců. Vodící tyč může rodičům pomoci při jízdách. Jakmile může dítě jezdit samo lze…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Smoby Tříkolka Smoby Be Comfort růžová

400 Kč
Koupit
Díky bezpečnostnímu madlu, ergonomickému sedátku, nastavitelnému bezpečnostnímu pásu a širokým opěrkám nohou sedí dítě pohodlně a de správným držením těla již od 10 měsíců. Vodící tyč může rodičům pomoci při jízdách. Jakmile může dítě jezdit samo lze bezpečností prvky snadno sejmout. Ergonomické výškově nastavitelné sedátko se přizpůsobí výšce Vašeho dítěte. Osvědčené vybavení s odolným kovovým rámem, přepínatelným volnoběhem pedálu, zámkem řízení, odnímatelnou taškou a protiskluzovými pedály z tříkolky činí spolehlivého společníka v prvních letech života. Řidítka v novém designu poslouží jako úchyt pro přenášení. Stabilní vozidlo. Do malého zadního vozíku si může dítě uložit své oblíbené hračky. Pneumatiky EVA zajišťují tichý chod.

O Smoby:
Francouzský výrobce hraček Smoby Toys ví, co udělá děti a rodiče šťastnými. Jsou to inovativní hračky, které dětem pomáhají poznávat své vlastní schopnosti. Jsou pestré a plné nápadů. Děti jsou rození objevitelé! Zažívají a chápou svět na základě her a bádání. Hračky přizpůsobené věku dítěte jsou velmi důležité. Smoby Toys je odborníkem na testované hračky vyvíjené v souladu s nejmodernějším pedagogickým výzkumem od kojence až po školní věk.


68 x 52 x 101 cm

Odnímatelná vodící tyč
Skládací stupačky
Bezpečnostní madlo
Pedál s volnoběhem
Omezovač řízení
stabilní kovový rám
Nastavitelné sedátko
Věk: od 10 měsíců

Zachovalá, ve velmi dobrém stavu ;-)
  • 12. 10. 2022, 16:39

  • Zobrazení

    710

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kožená sedací souprava
Autodráha Carrera First Disney Cars 3
Dívčí tenisky s mašlí (bačkůrky)
Džínové tenisky/bačkůrky
Nádherná lososová zimní bunda
Celoroční růžové botičky Pegres 1404
Duhové šatičky - tunika
Nepromokavá bunda podšitá fleecem
Slavnostní šatičky pro družičku

Kategorie