Zobrazit přihlášovací formulář

Vel.L NEBBIA Bunda Camo AW 116 green

Administrace

Vel.L NEBBIA Bunda Camo AW 116 green

940 Kč 1 429 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 72 Kč
kvělá fitness značka NEBBIA, velice kvalitní a strečový materiál. Zaručuje kolorizaci barev, trvanlivost a odolnost potisků. PÁNSKÁ BUNDA NEBBIA KOLEKCE AW 116 CAMO AESTHETIC WARRIOR KOLEKCE A je to tady! Nová estetická, módní kolekce plná detailů.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vel.L NEBBIA Bunda Camo AW 116 green

940 Kč
  • Popis zboží
kvělá fitness značka NEBBIA, velice kvalitní a strečový materiál. Zaručuje kolorizaci barev, trvanlivost a odolnost potisků.
PÁNSKÁ BUNDA NEBBIA KOLEKCE AW 116 CAMO
AESTHETIC WARRIOR KOLEKCE

A je to tady! Nová estetická, módní kolekce plná detailů. Naše designérka Stanka spolupracovala se špičkou physique atletů z NEBBIA Test Teamu, aby vytvořila kolekci speciálně pro ty, kteří mají smysl pro detail, milují stylové oblečení a navíc si potřebují kvalitně a pohodlně odcvičit. Kolekci jsme vytvořili z nových trendových materiálů, přepracovali do detailů, aby byla co najdokonajšií, co se týče designu, materiálu a každé maličkosti na produktu. Absolutní novinkou této kolekce je i tato perfektní pánská bundička.

Bunda je vytvořena ze speciálního pružného materiálu, který zajistí dokonalý pohyb při sportu a materiál se perfektně přizpůsobí. Design jsme vylepšili spojením černé a elastické camo látky ak tomu jsme přizpůsobili maskáčové logo AW. Bunda je vhodná nejen pro trénink, ale i na běžné nošení.
  • 31. 3. 2023, 13:52

  • Zobrazení

    197

  • Oblíbené

    0

Kategorie