Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Držák telefonu s bezdrátovým nabíjením @@@

Administrace

@@@ Držák telefonu s bezdrátovým nabíjením @@@

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Wireless Car Mount Charger : dobíjení mobilu bez klasické nabíječky. Držák telefonu s bezdrátovým nabíjením. Nabíjejte váš chytrý telefon i bez použití nabíječky. K tomu vám poslouží tento praktický držák. Nabíjejte doma nebo v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Držák telefonu s bezdrátovým nabíjením @@@

399 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Wireless Car Mount Charger : dobíjení mobilu bez klasické nabíječky. Držák telefonu s bezdrátovým nabíjením.

Nabíjejte váš chytrý telefon i bez použití nabíječky. K tomu vám poslouží tento praktický držák. Nabíjejte doma nebo v kanceláři přes notebook, pc, power banku nebo jiný mobilní telefon. Součástí balení je i držák do ventilátoru, takže nabíječku můžete používat i v autě, ale pouze v případě, že budete mít adaptér do autozapalovače se vstupem USB (adaptér není součástí balení) . Propojíte držák se zapalovačem pomocí přiloženého kabelu a vložíte telefon do držáku. Telefon se začne sám nabíjet bez jakéhokoliv dalšího připojování kabelů. Držák je s podstavcem spojen otočným kloubem, takže si jej můžete libovolně naklonit přesně podle vašich potřeb.

Výhody držáku s bezdrátovým nabíjením : Pěkný moderní design. Nabíjení telefonu bez použití klasické nabíječky. Variabilní prostor pro telefon : přizpůsobí se každému telefonu. Otočný držák s kloubem, který je otočná o 360°. Určeno pouze pro telefony podporující bezdrátové nabíjení.

Obsah balení : držák telefonu s bezdrátovým nabíjením, držák do ventilace a kabel s koncovkou USB a mikro USB.

Rozměry držáku cca : 9,5 cm x 10,5 cm. Vhodné pro telefony se šířkou do 9 cm. Materiál : abs plast. Barva : černo/stříbrná. Baleno v krabici.
  • 30. 9. 2020, 21:00

  • Zobrazení

    40

  • Oblíbené

    0

Kategorie