Zobrazit přihlášovací formulář

Zeštíhlující, stahují modelující kalhotky Suprima

Administrace

Zeštíhlující, stahují modelující kalhotky Suprima

369 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 66 Kč
Dámské kalhotky zeštíhlující a krásně tvarující postavu. Výška střihu až pod prsa, kde je všitý silikonový proužek pro lepší držení. Kalhotky jsou ušité z jemného pevného mikrovlákna s velkým podílem elastanu, které tělo obepne a stáhne. Zadní díl na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zeštíhlující, stahují modelující kalhotky Suprima

369 Kč
  • Popis zboží
Dámské kalhotky zeštíhlující a krásně tvarující postavu. Výška střihu až pod prsa, kde je všitý silikonový proužek pro lepší držení. Kalhotky jsou ušité z jemného pevného mikrovlákna s velkým podílem elastanu, které tělo obepne a stáhne. Zadní díl na hýždích je z jemného tylu. Okraje bezešvé. Kalhotky se nevyznačují pod přiléhavým oblečením. Všitý bavlněný klínek. Barva tělová, černá a bílá, velikosti S-XXL.

Občas mohou některé velikosti, nebo barvy chybět. Které lze momentálně objednat, zjistíte nejrychleji v našem e-shopu. Stačí si tam zadat do bílého políčka s lupou napsat slovo SUPRIMA a potvrdit enterem. Kalhotky se Vám ukáží. Nechcete-li se dívat do shopu, napište mi sem dotaz.

PRANÍ:
Stahovací kalhotky jsou většinou vyrobeny ze syntetických materiálů, které vyžadují specifickou péči. Nejlepší je prát kalhotky v ruce. Pozor si dávejte na bělidla a bělící přísady v pracích prášcích - vlákna naleptají a elasticita vezme za své. To platí zejména pro bílé prádlo, kde takovýto typ pracího prášku záměrně vyhledáváme. Stahovací prádlo proto perte raději v gelech, nebo mýdlech určených na ruční praní a na jemné prádlo. Naprosto zapomeňte na aviváž, narušuje totiž jemná umělá vlákna.

SUŠENÍ spodního prádla se stahovacím efektem v sušičce není vhodné. Vlivem tepla se změní elasticita výrobku. Prádlo v žádném případě nežehlete.


Při výběru správné velikosti se řiďte mírami v tabulce na přiložené fotografii. Vyznačují max. míry, na které jdou kalhotky natáhnout.Najděte si tedy svoje míry v tabulce a pak si vezměte velikost o číslo menší. Věnujte pozornost mírám, neboť v případě spodního prádla - konkrétně spodních kalhotek, trenýrek, boxerek ap. - nelze z hygienických důvodů zbožíměnit, ani vracet, tj. odstoupit od smlouvy v případě,
  • 31. 5. 2020, 10:07

  • Zobrazení

    55

  • Oblíbené

    0

Kategorie