Zobrazit přihlášovací formulář

Kosmetická toaletní skříňka - zrcadlo LED SH-02W

Administrace

Kosmetická toaletní skříňka - zrcadlo LED SH-02W

2 593 Kč 2 800 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Kosmetická skříňka zrcadlo je nádherný kousek nábytku zrcadlového typu. Uvnitř skrývá místo pro uložení bižuterie - náramků, čelenek, náušnic. Nádherný kousek pro každou dívku - vše v pořádku a na jednom místě. Nábytek je vyroben z nejkvalitnější desky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 6. 2018
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kosmetická toaletní skříňka - zrcadlo LED SH-02W

2 593 Kč
  • Popis zboží
Kosmetická skříňka zrcadlo je nádherný kousek nábytku zrcadlového typu. Uvnitř skrývá místo pro uložení bižuterie - náramků, čelenek, náušnic. Nádherný kousek pro každou dívku - vše v pořádku a na jednom místě. Nábytek je vyroben z nejkvalitnější desky MDF, která je na rozdíl od dřeva odolná vůči prasklinám.

KOsmetická toaletní skříňka má prostornou zásuvku pro kosmetiku a velké, pohyblivé zrcadlo s krásným LED osvětlením. Další výhodou toaletního stolku je skříň skrytá za zrcadlem, do které lze umístit mimo jiné velké množství náhrdelníků, prstenů, náramků a hodinek, jakož i kosmetiky. Zrcadlo má dotykový LED vypínač osvětlení. Čalouněný interiér dodává kouzlo a eleganci a vnější zrcadlo je, jak každý ví, nutností v každé ložnici. Toaletní stolek bude nejen praktickým řešením, ale především skvělým a stylovým doplňkem každé ložnice.

Pozor! Doplňky uvedené na fotografiích nejsou součástí sady!
  • Rozměry

    ROZMĚRY toaletní skříňka celková výška: 160 cm šířka: 41 cm hloubka: 35 cm zrcadlo výška: 115 cm šířka: 39 cm hloubka: 10 cm Rozměry kartonu: 170 x 20 x 44 cm.

  • 16. 11. 2019, 8:30

  • Zobrazení

    0

  • Oblíbené

    0

Kategorie